Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz lenne, ha első ottalváskor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne, ha első ottalváskor csipkés fehérneműt vennék fel?

Figyelt kérdés
Beszélünk egy ideje, volt csók is. De nem feküdtünk le. Hamarosan ott fogok nála aludni.
2020. nov. 8. 12:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%

Vázold fel kerlek...miert lenne gáz?

Kinevet? Pasi vagy? Kilógna a szőr? Vagy mi???

2020. nov. 8. 13:58
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem fel sem merulne a fejemben, hogy gaz lenne, automatikusan azt vennem fel, amit eleg szexinek erzek, nem muszaj csipkesnek lennie, nem csak az lehet szexi, de ha ahhoz van kedvem, akkor azt. Ha nem szexelunk vegul, ugyse latja, hacsak nem bugyiban alszol, ha meg szexeltek, akkor 1.) bejon majd neki, vagy 2.) pont leszarja mi van rajtad, csak keruljon le.
2020. nov. 8. 14:12
 13/22 A kérdező kommentje:
Hát azért kérdeztem, hogy gáz-e, mert úgy gondoltam hogy ciki, ha DIREKT "felöltözök" neki. Nem valami átlag bugyi-melltartó kombóba megyek, hanem direkt szexhez öltözök :)) és gondolja majd magába, hogy én direkt erre készűltem.
2020. nov. 8. 14:14
 14/22 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom ki hogy van vele,de én alapból csipkéset hordok mindig. Akkor ilyen alkalmakra vegyek fel tundrát? 🤣🤣 Nem gáz amúgy és le sem fogja szarni mi van rajtad ha tetszel neki.

Nézd meg Bridget Jonest-t 🤣

2020. nov. 8. 14:17
 15/22 anonim ***** válasza:
97%
De miert lenne gaz, ha direkt kioltozol neki? Szerintem egy normalis ferfinek ez imponalna. Persze nem art, ha o is igy all hozza, de majd meglatod, hogy rajta mi van, normalis alsonadrag vagy valami lyukasra fingott kinyult szar. Utobbi lenne a ciki, fuggetlenul attol, rajtad mi van :)
2020. nov. 8. 14:23
 16/22 A kérdező kommentje:
"Lyukasra fingott kinyult szar" :)))) hát imádlak titeket, komolyan.
2020. nov. 8. 14:25
 17/22 anonim ***** válasza:
71%
férfi troll a ki író.. balek lvl 100 detected!
2020. nov. 8. 14:27
 18/22 anonim ***** válasza:
66%
Kevesebbnek érezném magam, ha direkt dughatónak öltöznék, ő meg csak jól van úgy, ahogy ki lett szarva a világra.
2020. nov. 8. 15:01
 19/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom miről beszélsz 17es :)) nő vagyok.

Lehet hogy balek, de nő

2020. nov. 8. 15:22
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott alszol nála, akkor nyilvánvalóan lesz szex, nyugodtan öltözz ahhoz. Cikibb lenne, ha valami kinyúlt, agyonmosott bugyi van rajtad, mert "hát nem is gondoltam, hogy esetleg szex lesz".
2020. nov. 8. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!