Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom kiszívta a nyakamat meg a mellemet. Mikor fog elmulni a piros folt? Hogy tudom eltüntetni?
Apró belsővérzést okoz, ahol ki van szívva. Hát, szerintem nem tesz jót, mindamellett röhejes, ha direkt egy hatalmas folt van a nyakon (is). Amit jaj, sehogysem tudok eltűntetniiii. (pl. osztálytársaim, akik 1 hete járnak és totál szerelmesek)
20/L
Ha még friss "sérülés", akkor fogj egy fogkefét, meg citromlevet, és dörzsöld bele a citromlevet, fésülő mozdulatokkal.
Jártam már így én is, és 10-15 perc sikálás után halványodott.
Remélem tudtam segíteni, nekem bejött.
Én mindig úgy tüntetem el h bekenem testápolóval és fésülöm.
Nekem nagyon bevált.1-2 nap alatt elmúlik.
vámpírhajlamokkal rendelkeznek na.
szerintem felesleges eltüntetned, senkit nem fog érdekelni, ez magánügy, majd elmúlik a melledet úgyse látják az emberek ha fel vagy öltözve, a nyakad meg.. hát a hajad eltakarja vagy alapozóval, de gyorsabban gyógyul, ha nem kensz bele vegyi anyagokat.
nem egy őrült idő míg elmúlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!