Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben, ha ilyet mond az ideálotok?
Amúgy meg korrekt volt a pasi! Én sem szerettem volna sosem 54kg feletti nőkkel kapcsolatot. Persze a magasság/súly és alak kombóra gondolok. Igen, azért mert megtehettem, és világ életemben az ilyen nők tetszettek... még mielőtt én lennék az elszállt szemét férfi. :)
Szerintem kérdező, nem fog tőled semmit akarni, de ha ennyire pedálozol nála, ha olyan, egy szexre talán beleférsz nála.
Biztosan nem kifogásnak szánta vagy azért mondta, hogy lerázzon
Jesszusom, hogy te mennyire buta naív tyúk vagy, de minden nő ilyen, ha talál egy alfát, elhisz nekik mindent, aztán jön a koppanás. Sebaj, majd popcornnal a kezemben várom pár év múlva a kérdésed, hogy megcsalt egy alfa akivel összejöttem, most mit tegyek :D
Ne olyantól akarj komoly kapcsolatot aki már a legelején nem fogad el úgy ahogy vagy. Kifogás volt ez semmi más...
Magad miatt fogyj le ne másért.
Rajtam 25kg felesleg volt amikor a neten elkezdtem beszélgetni egy sráccal. Nyilván szóba kerültek külsőségek is, a legelején tudta már, hogy nem kevés felesleg van rajtam, bár én akkor már fogyókúráztam.
A srác pontosan az a srác volt aki nem szívesen mutatkozott nagydarab csajokkal, a haverjai állandóan kifigurázták az enyhén telt lányokat is... Nem hogy még engem...
De mégis annyira megfogtuk egymást, hogy a személyes találkozón szinte azonnal "egymásba szerettünk". A kisugárzással, az arcommal a mosolyommal és felfogásommal azt mondta annyira megfogtam, hogy egyszerűen azt érezte elmondása szerint, hogy hülye lett volna elengedni engem. Elmondta, hogy neki nyilván "sok" amilyen alkattal rendelkezem, de mivel tudja, hogy teszek azért, hogy más legyek, hogy magamnak is megfeleljek, ő támogat és mellettem lesz.
Szinte azonnal össze is jöttünk, bátran felvállalt mindenhol és mindenki előtt. Támogatott. Nem szégyellt senki előtt annyira szeretett. Időközben lefogytam és már az első babánkat várjuk.
Ha a srácot annyira megfogtad volna akkor nem koptat le ilyen olcsó dumával. Ha kellesz neki akkor nem csak a külsőségeket nézi.
Nem gondolom, hogy a srác hozzáállását tekintve ebből szexen kívül bármi más lett volna vagy lenne...
Tekintve, hogy közel sincs rajtad nagy súlyfelesleg.
Sőt...
Azt nem értem ha te váltig állítod az igazad a véleményed akkor mit vársz tőlünk?
Nagyrészt mindenki leirta hogy ebből semmi nem lesz... Koppanni fogsz, max szex... De ne másért fogyj stbstb
Teljesen más véleményen vagyunk a leírtak alapján mint Te... De abszolút nem értesz egyet velünk, megmagyarázol mindent... Akkor most mi értelme ennek a kérdésnek, ha úgysem érdekel a véleményünk vagy úgysem "hiszel" nekünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!