Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok ha láttátok volna egy videón ahogy barátnőtök 2 másik srácot szop le?
Hát lehet, hogy egyes férfiakat nem zavarja a látvány, amely során a barátnője szájában épp más férfiak f@sz@ van...
Mondjuk úgy, a normális férfit zavarja.
13-as... 🤦♂️ Ugye neked nincs szavazójogod, nyugtass meg?! Aki ilyen degenerált, az maximum a padlót moshatja fel.
Leszólsz másokat, majd írsz egy aberrált jelenetet. Mi van, ennyire beteg vagy? A saját anyádról fantáziálsz?
Kezeltesd magad inkább te beteg csótány!
Ha nem mellettem csinálta miért zavarna? Élvezte az életét, nyitott a szexben, nincs ebben semmi extra.
#13-as, meg a többi hozzá hasonló kur.va nagy férfit az nem zavarná ha az ő kis pömpölőjét 2 csaj szopná és akár videó is készülne róla... csak ugye a szexuális meg minden kultúra totál 0 szinten van a fejekben. Ez látszik a megnyilvánulásokon is.
Ja bocs, de számomra a szex az egy testi-lelki dolog, nem valami elállatiasodott primitív aberrációk sorozata.
De szerencséje van a "modern" nőknek, tele van aberrált pasassal a világ, akiket nem zavarná még az sem, ha egy néger focicsapat vágta volna telibe előtte.
(Mondjuk hogy milyen érzelmi kapcsolatra képes az ilyen nő, az más kérdés...)
Már megint egy előítéletektől hemzsegő válaszrengeteg.
Én feltenném a kérdést magamnak, boldog vagyok vele, el tudom fogadni őt ennek tudatában is?
Ha a válasz igen, kit érdekel mit csinált. Ha nem megy elfogadni engedd el, had találjon olyat, aki elfogadja így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!