Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok ha láttátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok ha láttátok volna egy videón ahogy barátnőtök 2 másik srácot szop le?

Figyelt kérdés
2020. nov. 4. 06:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Az én barátom élőben látta,ő volt az egyik,neki tetszett.Ha régi felvétel,nem csalt meg,és minden rendben van köztetek,ne foglalkozz vele.Ha nem tudsz túl lendülni rajta,az előbb utóbb problémához vezet.
2020. nov. 4. 10:17
 12/22 anonim ***** válasza:
74%

Hát lehet, hogy egyes férfiakat nem zavarja a látvány, amely során a barátnője szájában épp más férfiak f@sz@ van...

Mondjuk úgy, a normális férfit zavarja.

2020. nov. 4. 10:50
 13/22 anonim ***** válasza:
33%
Mint láthatjuk, nem vagyunk egy szinten! A lepontozásokkal meg a szellemi és a morális retardáltságotokat bizonyítjátok. Mondjuk lehet hogy ti is így lettetek legyártva, anyátok szopott egy phaszt, hátulról meg megint valaki televágta. Akit meg apádnak gondolsz, az meg csak egy balek. Hmmmm, fene tudja, lehet hogy ez a felfogás genetikailag öröklődik...
2020. nov. 4. 12:37
 14/22 anonim ***** válasza:
61%

13-as... 🤦‍♂️ Ugye neked nincs szavazójogod, nyugtass meg?! Aki ilyen degenerált, az maximum a padlót moshatja fel.

Leszólsz másokat, majd írsz egy aberrált jelenetet. Mi van, ennyire beteg vagy? A saját anyádról fantáziálsz?

Kezeltesd magad inkább te beteg csótány!

2020. nov. 4. 12:46
 15/22 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező,hogyan került hozzád a video?ert az sem mindegy.
2020. nov. 4. 14:20
 16/22 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem mellettem csinálta miért zavarna? Élvezte az életét, nyitott a szexben, nincs ebben semmi extra.

#13-as, meg a többi hozzá hasonló kur.va nagy férfit az nem zavarná ha az ő kis pömpölőjét 2 csaj szopná és akár videó is készülne róla... csak ugye a szexuális meg minden kultúra totál 0 szinten van a fejekben. Ez látszik a megnyilvánulásokon is.

2020. nov. 4. 14:53
 17/22 anonim ***** válasza:
22%

Ja bocs, de számomra a szex az egy testi-lelki dolog, nem valami elállatiasodott primitív aberrációk sorozata.

De szerencséje van a "modern" nőknek, tele van aberrált pasassal a világ, akiket nem zavarná még az sem, ha egy néger focicsapat vágta volna telibe előtte.

(Mondjuk hogy milyen érzelmi kapcsolatra képes az ilyen nő, az más kérdés...)

2020. nov. 4. 14:56
 18/22 anonim ***** válasza:
58%

Már megint egy előítéletektől hemzsegő válaszrengeteg.

Én feltenném a kérdést magamnak, boldog vagyok vele, el tudom fogadni őt ennek tudatában is?

Ha a válasz igen, kit érdekel mit csinált. Ha nem megy elfogadni engedd el, had találjon olyat, aki elfogadja így is.

2020. nov. 4. 16:51
 19/22 anonim ***** válasza:
-es. Ugye magadra ismertél! Mi volt ebben az aberrált? Látogass már el a "szexualitás" rovatba? Vagy ez a kérdés is rendben van neked? Mint látom igen, nem is értem a felháborodásodat? Én vagyok az aberrált? Nem én teszek föl ilyen primitív kérdéseket! Ja, hogy reagáltam rá? Már az is baj? Csak lesüllyedtem a kérdés szintjére. Viszont látom téged teljesen telibe talált. Tudod akinek nem inge. A felmosást meg a csótányságot is gondolom otthonról láttad. Szóval duzzogj inkább magadba, ha így elbánt veled az élet!
2020. nov. 5. 16:28
 20/22 anonim ***** válasza:
19-es, gyenge próbálkozás ez a támadásra. Menjél szépen inkább, játsszál magaddal, és verd ki a rokonaid fotóira.
2020. nov. 6. 05:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!