Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít soknak egy 30 éves nőnél ha a pasik számát nézzük hogy mennyivel szexeltek?
Ezek a kérdések mind értelmetlenek, hogy ki hány férfival és nővel volt.
Ezzel kezditek ti az ismerkedést? képzeld, én 20 pasival voltam, te hány nővel? én 15-el. komolyan ez valahogy 1 randin egy ismerkedés alatt sem merült még fel.
Sőt a fizetés sem, a fizetés is csak akkor mielőtt összeköltöztünk.
11.-nek.
Fizetés? Az első 5 kérdésben a nők részéről benne van az: "És mivel foglalkozol?" Azaz: "Mennyi a lóvéd havonta?"
#14 Igen, mert tudjuk hogy egy nő értékét az határozza meg hogy hány férfi fordult meg vagy éppen nem fordult meg a lába között.
Így a szűz nő a legnagyobb érték, nem?
Úgyhogy szerintem még szűz kellene legyél.
Szerintem a sok a 7-10 között van. 18-20 az már régen a r*banc kategória. Ki se merem számolni milyen időközönként volt új partnere. Vagy csak egyéjszakások. Ha egy STD-t meg elvégeznék rajta kitudja miket szedett már össze. Sok nő nem is tujda pl hogy a HPV-t milyen könnyen el lehet kapni. De ez egy hosszú téma amit lehetne fejtegetni.
5-7 alatt olyan normális elfogadható szint nomrális értékrendekkel. Ami e felett van az már valszeg kicsit kicsapongó életet folytathat.
A számokat nem kőbe vésve mondtam plusz/minusz 1-2 mehet hozzájuk.
Miért kéne önmegtartóztató életet élnie? Ha 18 éves korától van evi egy kapcsolata, az is mar 12. Illetve ha szingli, akkor miért ne vegyen részt alkalmi együttlétekben? Ha 2 évig szingli volt és volt havi 1x pasival, akkor is kijön a 24.
Szerintem egyáltalan nem számít hány pasival volt, ha együtt boldogok vagyunk es meg tudjuk adni egymasnak amit szeretnénk... Az ilyen matekhuszároktól van az, hogy a legtöbb nő 3-6 pasit ismer be. Én rá se kerdeznék, max a rendes kapcsolatai számára, de az sem lenyeges.
"Szerintem egyáltalan nem számít hány pasival volt"
Hát jah ha nem érdekel hogy r*banc e egy nő avagy sem akkor valóban nem számít. 18-20 az meg már régen kimeriti a r*banc szót.
Tényleg tökre normális ha valaki minden hónapban mással fekszik le. Olyan mintha egy zoknit húzna magára az ember. Abszolút normális... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!