Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
K...ának számítanék, ha exemtől pénzt fogadnék el szexért?
#39 egy szóval nem mondtam,hogy normális dolog pénzt kérni a szexért exektől.
Vagy,hogy nem normális aki nem kér.
Azt mondtam,hogy szerintem túlzás elhordani minden undorítónak a kérdezőt.
Nem is tudjuk,hogy alapból a pasi ajánlotta fel vagy a kérdező tervezi ezt.Sőt igazából semmi közünk hozzá.
Én sem gondolom,hogy ez egy jó ötlet vagy akármi.
#40 Elmondta, hogy dolgozik. Ha valaki tegyük fel tesco pénztáros és havi 170 ezerből kell fenntartania egy albérletet meg mondjuk 1 gyereket és egy beteg szülőt az nem tisztességes úgy, hogy közben teljesen kilátástalan és adósságot termel minden hónapban? Ez csak egy példa.
Ha a te a tisztességes munkádból jól megélsz, akkor gratulálok neked, de van aki hiába tisztességes nem él meg belőle.
Minden válaszoló úgy csinál, mintha ez a nő ott ülne az ördög jobbján és ő maga pedig a Jézus Krisztus mellől osztaná a tutit.
Baromi egyoldalú és minimális empátia sincs benne. Ki az, aki egy ilyen ajánlatot akárcsak fontolóra venne úgy hogy nincs rá semmi szüksége?
Miért feltételezed, hogy a kérdező tisztességtelen?
"Minden válaszoló úgy csinál, mintha ez a nő ott ülne az ördög jobbján és ő maga pedig a Jézus Krisztus mellől osztaná a tutit."
Senki sem csinál úgy, a többség egyszerűen csak leírta a tényeket. Qurvának számít az, aki pénzt fogad el az exétől a szexért? Igen. Ezen nem változtat az sem, ha az exről van szó, nem pedig egy idegenről és az sem, ha a kérdezőnek esetlegesen beteg szülője és gyermeke van otthon.
Empátia? Hogyan? Nem is ismerjük a kérdezőt, csak annyit tudunk róla, hogy kevés a pénze.
Millió és egy ember van nehéz helyzetben, él szegénységben, aztán mégsem adja k*urválkodásra a fejét. Mindig van más opció, csak akarni kell. Nekem is volt nehéz időszak az életemben, mikor minden összejött, mégsem az volt a megoldás, hogy jó, akkor k*urva leszek, hanem keményen dolgoztam, 2 munkahelyen is. Elvégeztem egy sulit, letettem mellé a nyelvvizsgát és most már egy munkahellyel is meg tudom oldani az életemet. Nem érdekel, ki mivel keresi a kenyerét, de a véleményem hadd mondjam már el, ha egyszer azt kérdezik. Aki ilyen részleteket megoszt az életéről, az vállalja a kritikát is.
Hadd ne kelljen megtapsolni, amiért ő nehéz helyzetben van és próbál pénzt keresni. Más is hasonlóképp van, épp csak nem süllyed le arra a szintre, hogy pénzért szexel.
Ő kérdezett: k*rva-e, ha pénzért szexel az expasijával? A válasz igen, ez klasszikus k*urvaság, hisz a k*urva pénzért nyújt szexuális ellenszolgáltatást. Ennyi. Totálisan mindegy, hogy ismeri-e az illetőt vagy sem. Ez a tényeken semmit nem változtat.
Az sem sokkal jobb, aki csak szimplán mindenki alá befekszik, ezekre a "nőkre" szokták azt mondani, hogy "mekkora r*ibi, a fél város átment már rajta". De hát mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja.
És ebben nincs semmi álszentség. Aki szerint ez a helyzet tökéletesen ugyanaz, mint egy házasság, ahol a nő háztartást vezet és gyereket nevel a munkahelyre való bejárás helyett, az no komment. Az csak az igazán korlátolt! Nagyon-nagyon ritkán találkoztam eddigi életemet során olyan nővel, aki háztartésbeli lett volna, mindenhol dolgozott mindkét fél, ahol pedig a nő mégis otthon volt, az nem a punciszőrét számolgatta, hanem vitte az egész háztartást és nevelte mellé a közös gyereküket. Ők ebben állapodtak meg házasság előtt, hogy nem szorulnak rá arra, hogy a nő is dolgozzon, ő inkább vigye a háztartást és nevelje a gyerekeket. Az ilyen nő mitől is lenne k*urva?? Ő nem a pénzért szexel az exével vagy épp vadidegen emberrel, hanem a HÁZÁSTÁRSÁVAL, élete párjával él, miközben fenntartja a közös otthont és ellátja a családját. No komment, hogy valaki ezt képes azzal összehasonlítani, hogy nehéz helyzetben vagyok, kéne még havi 30, szóval leszek az exem k*urvája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!