Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Coming out vagy továbbra is closet? Melyiknek van több értelme ma Magyarországon?
"Te fartúró homár köcsög, nem tudsz magyarul?!!!!!"
Pontosan az ilyen parasztok miatt írta ki így a kérdést.
tegnap 21:20
Idegen szavakkal dobálózni nem műveltség, inkább suttyóság! Sajnos ez ma a divat! Amerikaiul beszélni trendi és menő, az anyanyelv meg le van sz@rva!
Nem érdekel ha a csávó bu.zi de azzal tele van a tököm hogy képtelenek normális magyar nyelven leírni valamit!
ma 10:34
Lehet hogy ez a válasz sérti a kis lelkedet de az enyémet is amikor valaki képtelen érthető kérdést kiírni magyarul!
ma 15:51
Akkor idézzük még egyszer:"Te fartúró homár köcsög, nem tudsz magyarul?!!!!!"
Mert ez nem suttyóság ugye? Véleményem szerint, nem az ilyen szavaktól olyan szép az anyanyelvünk! Vagy igen? Vagy csak divat ilyen szavakat használni, és szitkozódni? A szép magyar szavak meg le vannak sz@rva?
Nem érdekel, hogy nem érdekel hogy a csávó bu.zi, de azzal teli van a tököm, hogy képtelenek normális hangon, kultúráltan leírni valamit!
Ezek szakszavak. Mivel alapvetően a "szakterületről" vártam válaszokat, feltételeztem hogy tisztában vannak ezekkel.
Sms, blog, menedzser, mobil, pláza... stb. kezekez fel, ki nem használja ezeket a szavakat? Lehet itt kreáatívkodni meg foltos nyakorjánkodni, de eléggé széllel szemben hugyozás szerintem.
Kérdezőnek!
De Te is tudod, hogy aki a "problémát" felvetette, nem ez volt a legnagyobb baja? Ez nem válthatott ki belőle akkora indulatot, mint amilyen szavakkal illetett!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!