Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz a póthaja, smink, műköröm egy 15éves lányon? Bővebben lent!
Az a 15éves lány én lennék!! 80 cm-s póthajam,van hegyes műkörmöm,sminkelek szinte minden nap:))) imádom a ruhákat mayo,amnesia,zara,bershka,my77..stb!!!
Szerintetek ez gáz?? Minden pasinak bejövök,mindenki néz,mindenkinek tetszem..én örülök is ennek de kíváncsi vagyok ti hogyan vélekedtek rólam!!
NEM KAMU KÉRDÉS!!!!! L/15 puszi
ma 14:00
körmös anyukám:S ésmindegyik ami műköröm az roncsolja sose lesz az már az igazi gyenge repedezet körmeidlesznek ..van ez így és majd 30 évesen te leszel a rondaság;)
b meg aki nem pláza picca az már nem,jó csaj nah idefigyeljél drága r.bancka .. Én szép vagyok smink műhaj nélkul is ..ÉSlehet h engem nem csak megdöngetni akarnak nem ugy mint téged vegyél vissza lehet azzal a kevés sminkel meg muhajjal kinézel 20 nak de éretlen p.sis vagy ha ugy gondolod aki természetes az már csunya legyél olyan mint a celebek azokra rá se lehet smink nélkul ismerni ..Ádlásom h 10 pasi b..szn meg egy éjszaka ;)
Tudod mit nyuszika? Biztosan nem fogok lesüllyedni a te szintedre!!felőlem lehetsz akármilyen szép,akármilyen csúnya ... nem érdekel..Melettem úgyis senki leszel!!! Ennyit akartam puszi:)
Te írtad, hogy védi! döntsd már el, mit akarsz! Mindjárt kiderül, hogy a póthaj is sajátod, csak lecsatolható :D :D
Műköröm -- mostmár csak egy vékony erősítő, védő réteg.
Mostmár nem is védő, csak erősít. Ne kamuzz már, vagy gondolkozz, mielőtt írsz!
ma 14:02
Melleted senki többen szeretenek szerintem mint téged mert benned csak egy k.rhato csaj vagy aki még teszi a szépet és lehet h nem is olyan szép mert a pasik az olyan csajokan mint neked addig mondják huu de szép vagy amig meg nem kapják meg gondolkodj el h rolad mit beszélnek a hátad mögöt ;) Nem tom hogy hol élsz te ahol a természetes csúnya sztem extra szép ha valaki smink nélkul is akár ha kevés is a smink szép természetes :)
ma 14:04
Mirről beszélsz ilyet még nem találtak ki igen vana porcelán de az még károsabb mert anyum ugy tudja és azért elég jó körmös :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!