Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiak nagy többsége magasról lesz*-ja, hogy a nőknek mi a jó, vagy nem látják, hogy nem jó a nőnek?

Figyelt kérdés

Olvastam tegnap egy cikket, ahol egy rakás nőt kérdeztek meg a szexuális életéről. Egyik szarabb, volt mint a másik. Egyszerűen nem veszik észre a férfiak, egyesek nem is akarják, tudomásul venni, hogy a nőnek nincs orgazmusa. Ez csak a ti privilégiumotok? Az csak nektek jár? Egyébként a cikk olvasása után bátorodtam fel annyira, hogy írjak ide, mert dettó ez az én tapasztalatom is, sőt a barátnőimé is, de azt hittük, hogy csak velünk van így, aztán kiderül(t), hogy mégse.

Szóval, olyan nagy dolog lenne fejleszteni magatokat szex terén, hogy a nő is megkapja, ami szerintetek csak nektek jár? Aztán meg csodálkoztok, hogy keresi az asszony másban az örömöket! Persze, tudom vannak kivételek, de miért nem akartok ti a kivételek lenni? Miért van az, hogy egyeseknek olyan nagy a pofája, hogy majd én megmutatom, aztán úgy megmutatja, hogy évekig a sírás jut eszébe az embernek, ha szexről lesz/van szó. Itt a cikk, olvassatok, tanuljatok! [link]

2020. okt. 26. 12:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:
27-es küldtem neked egy videót, mert aranyos voltál!
2020. okt. 26. 13:58
 32/61 anonim ***** válasza:
6%

#29 Nem élvezed a nyalást? Nekem ez is új. Jó hazudok. 1 lánnyal találkoztam eddig aki azt mondta, hogy nem élvezi a nyalást, de ő teljesen beteg volt. Full mazohista volt és övvel kellett elég komolyan elverni szex közben.... Becsület szavamra!!

Eddig ezt leszámítva viszont mindig a nyalás ujjazás kombó volt az ultimate lap amire kivétel nélkül minden csaj elélvezett. :D

Gpont masszírozás+csiklóra nyalásra tényleg szinte mindenkinek felakad a szeme és ahj. De sokótoknak a puncitágítás is bejön csak nem meritek bevallani, de ahogy elkezdjük hű meg há.

2020. okt. 26. 14:06
 33/61 anonim ***** válasza:
42%

Ezek a cikkek meg nagy elméletek meg okoskodások mind hülyeségek, egyiket sem fogadom el igaznak.

Attól mert ti nők kifogtok pár kretént attól még léteznek normális férfiak is.

Ugyanúgy normális nők is.

2020. okt. 26. 14:21
 34/61 anonim ***** válasza:
91%
Én még nem találkoztam olyannal akit nem érdekelt hogy nekem jó legyen. Sőt, attól készülnek ki ha nem elég jó nekem. Nem jól választotok.
2020. okt. 26. 14:22
 35/61 anonim ***** válasza:
98%

Nekem volt mar olyan pasim aki egyébként rendes volt az eletben de az agyban onzo. O volt ax elso igy azt hittem rz a normális hogy elojatek mindig ugyanax es kb 1-5 perc. O is kb olyan mentalitasu volt mint egy korabbi hozzaszolo hogy 'nagy a farkam es tudok dongetni'. Ja csak engem nem keszitett elo, en meg kezdokent nem tudtam hogy a szexnek nem kell fajnia minden alkalommal vagy epp kellemetlennek lennie. Ha meg nem dongettunk ezerrel hanem megkertem hogy lassitsunk (miutan rajottem h lehet ezt maskent is) ott toporzekolt hogy jaj de o ugy... Meg kemenyen akarja.

Az a gond hogy a nok nem jonnek ra hogy igenis joguk van hogy jo legyena szex, hogy ne fajjon (!!!) es hogy a pasi élvezete nem johet az ovuk elé. A sracokbak meg nem art megerteniuk hogy sok nőt ugy szocializáltak hogy a ferfiak csak szexet akarnak es hogy a noi élvezet kimerul a szexi fehernemu vasarlasanal. Ergo kerdezd meg tobbszor is hogy mi tetszik a nonek, hogyan csináld jobban hogy tényleg elvezze. Es ne feltételezzük mar hogy a jo szex 1 órányi dongetes egy nagy farokkal.

2020. okt. 26. 14:32
 36/61 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt is tegyük hozzá, hogy sok nő azt se nagyon tudja mit kezdjen magával. Sokszor azt se tudja mi az amit szeret, mi az amire vágyik tehát így kommunikálni elég nehéz.

Azt pedig a másik, hogy sokan hozzászoknak a rezgő játékszerekhez vagy ilyen olyan méretű "játékszerekhez" amit ha a valóságban nem üt meg a másik úgy elég nehéz bármit is elérni (utóbbi még teljesíthető, de rezegni senki nem tud).

Az lenne az alap, hogy tudja mit és hogyan szeret illetve az hogy nem a Turbó titán rezgőkészlettel megy el 5 perc alatt ami 50 Hz-el rezeg.

2020. okt. 26. 14:40
 37/61 A kérdező kommentje:
34, valaki egyszer választani fogja azt is, akit szerinted nem kell választani, a végtelenségig nem lehet azt mondani, hogy nem jól választotok. Mert ha én nem is, de a következő biztosan csak választani fogja....
2020. okt. 26. 14:42
 38/61 anonim ***** válasza:
84%

Egy vibrator nem fogja helyettesíteni a pasikat ahogy a mupunci sem elegeti ki teljesen a férfi vagyakat. Speciel nalunk az egyuttletek resze mert sokat segit egy olyan poziban ahol sem en sem a parom nem tudja megfeleloen izgatni a csiklomat. A legtobb nonek meg kell a kulso ingerles hogy el tudjon elvezni szex kozben. Úgyhogy nem hiszem hogy a szexjatekok az okai annak ha a nok nem elvezik a szexet. Sztem az edukacio hianya meg a kommunikacio hiánya. Aki meg nem tudja mi esik jol neki: igen a szex soran próbálkozni kell nekem az a pozi ami szuper egy szex alkalmaval mar kellemetlen egy masik alkalommal. Nem lehet ennyire robotizalni a szexet. De a szex pont attol lesz jo h másik odafigyel es probal oromet okozni.

2020. okt. 26. 14:46
 39/61 anonim ***** válasza:
21%

#35 Hát bocs, hogy beleszólok, mert tudom te nő vagy, de én meg ezt a hozzászólást írtam, amire hivatkozol... .

Teljesen igazad van, ha azt mondod, hogy sok lány nem erre vágyik. Aláírom, komolyan! Volt is ilyen lányokkal dolgom. Ez nem erőszak, amiket leírtam, egyszerűen én meg így szeretem a szexet és vagyok annyira önző dög, hogy így is akarom csinálni.

Akinek nem ezek az igényei az hamar ki szokott derülni. Viszont van a nőknek egy jelentős(!) olyan csoportja, aki meg éppen az ellenkezője annak amit mondasz. Pontosan erre vágyik, mert mondjuk tényleg nagy hüvelye van és eddig sokan harangoztak benne. Ilyen is van, semmi gond nincs velük! Vagy aki már a sokadik 5 húzásos pasin van túl, és kifejezetten örül a hosszú döngetésnek. Vagy vannak azok, akik egy tutyimutyi uraság mellől szöktek és már baromira kivan nekik az állandó nyalifalival és kifejezetten arra vágynak, hogy falhoz csapják őket rendesen.

Nőből is van rengeteg féle, és hidd el valakinek ez éppen a tökéletes. Persze soknak meg nem... , de istenem! Ez van.

2020. okt. 26. 14:47
 40/61 anonim ***** válasza:
100%
#39-es. Nő vagyok, és osztom a véleményed.
2020. okt. 26. 15:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!