Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik rám h nem fekszek le vele mert kapcsolata van, pedig tetszik nekem és én is tetszek neki? 26F
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt az egyik szabadidős tevékenységem közben..
Jól érzem magam vele és ő is velem..de van egy bibi ami miatt nem szeretnék rá nyomulni..történetesen van barátja aki sajnos csalja hónapok óta..megkérdeztem tőle h akkor miért nem hagyta ott eddig de azt válaszolta h nem akar egyedül lenni..
Úgy alakult h mégis közelebb kerültünk egymáshoz..hetente szoktunk találkozni 1-2 órára..ilyenkor kávézunk sétálunk beszélgetünk sokat..és addig jutottunk h le akart velem feküdni de képtelen voltam megtenni amiatt mert kapcsolata van..
Megharagudott rám és azóta nem keresi a társaságomat pedig hiányzik nekem..de ez nekem nagyon rosszul esne h velem csalná meg a barátját amit nem akarok megtenni..
Mit gondoltok az esetünkről kivülállóként??
2020. okt. 25. 11:17
11/11 anonim válasza:
Ez pont arra volt jó, hogy látod milyen a természete. Ilyen nővel nem lehet/szabad hosszabb távra tervezni. A jelenlegi pasija is ezért megy máshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!