Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nadrág tetszik nektek a nőn vagy pasin, akivel ismerkedni akartok?
Azért nem hordok skinny farmert mert egyszerűen b.zis és nincs is normális méretben.
Férfiakra az a "hanyag elegancia" való, nem pedig a feszülős 2 számmal kisebb darabok. Nem véletlen ha megnézed a férfi nadrágok/ingek alapból nem testhez simulóak voltak régen ellentétben a női ruhákkal(legalábbis az elegánsabbak).
Amúgy aki skinny farmert hord az valószínűleg nem rendelkezik nagy méretekkel. Én nem vagyok egy kondi megszállott mégse tudnék 1 épkézláb skinny farmert venni mert a 42-43-as vádlim akkora mint ezeknek a combja, derékban pedig 85-87 vagyok, ergó ilyet kb lehetetlen venni. Egyszer pesten egy nagyobb plázát végignéztem (igen skinny farmert is megnéztem, hogy mi ez a nagy mánia) és 1 jót nem tudtam volna venni.
Szerintem a hölgynek erőssen popsi fétise van, csak szégyelli megmondani.
Többször említette, hogy azért jó a férfiakon a szűk nadrág, mert jól kiadja a popsit, és az ágyék körüli részt. Sok nőnek kulcs fontosságú a férfiak feneke.
Nincs ezzel semmi szégyellni való. Kinek mi. Mindenkinek más.
Húha.
Ez nagyon jó pasi. Itt magyarba nem nagyon van ilyen. Max a testépítők köreiben.
Jó lenne kicsit megsimogatni. 🤪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!