Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon nehezebb lesz a férfiakn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon nehezebb lesz a férfiaknak csajozni, ha nálunk is betiltják az abortuszt, mint most Lengyelországban?

Figyelt kérdés

Mi is csatlakoztunk az abortuszellenes szövetséghez, úgyhogy nagy valószínűséggel nálunk is az lesz hamarosan.

Ennek milyen következményei lesznek a férfitársadalomra nézve? Mostantól nők csak házasság után fognak belemenni a szexbe (vagy úgy se?), előtte meg nem lesz semmi?

2020. okt. 24. 12:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
27%
Nem kell boldog boldogtalan összefeküdni. Eddig sem kellett. Védekezni kell. Mondok jobbat: Párkapcsolatot belül kell szexuális életet élni. Olyan nincs, hogy: "Jaj hát bebaszcsisztam oszt nem pont belém estek" és társai. Embereknél ilyen nem fordul elő. Csak amiatt, mert egyesek ennyire undorítóak, nem kell egy általánosítás csinálni belőle, hogy hát a mai világban az ilyen megesik stb. Igen, megesik az ügyefogyottakkal...csak velük. Utálom, hogy minden undorító dolog manapság már modernek számít, "haladj a korral" kategória. Ez az életvitel egyáltalán nem az. Természetesen olyan előfordul párkapcsolaton belül is, hogy besikerül a baba védekezés mellett is. Mindenki hibázik. De óriási különbség van a között hogy valaki folytonos védekezés mellett egy párkapcsolatban teherbe esik/teherbe ejt egy nőt, vagy dug fűt-fát és kit érdekel mi lesz azután és ezt rendszeresen. Az utóbbiakkal van tele a kikaparós váró értelemszerűen.
2020. okt. 24. 16:12
 22/29 anonim ***** válasza:
24%

Úgy látom frusztrált falva indulatos népe ismét kitesz magáért!

Hol mondtam én ilyet, hogy normális ész nélkül dugni?! Hol mondtam én olyat, hogy a felelőtlen szex elfogadható?!

Az a helyzet, hogy lehet akármit gondolni, a világ attól még ILYEN. Én csak jelentem az időjárást, nem csinálom. Nem örülök neki, de sajnos a szexuális szabadosság tombol.

De ha már ez van, legalább ne kelljen már olyan gyerekek hadát a világra hozni, akiket nem is akarnak a szülők, akiknek a későbbi boldogtalansága garantált.

11-es, te szánalmas vagy. Úgy látom, életedben nem volt csajod, vagy csak gyökér vagy.

Képzeld, az emberek még ittasan is tudnak zuhanyozni, tudnak fogatmosni... Ez ennyire elképzelhetetlen? 🤦‍♂️ Ugyanakkor előfordulhat, hogy rosszul húzzák fel az óvszert. De akkor ne is részegekről beszéljünk. Mondjuk két kamasz, akik még csak most kezdik a nemi életet. Talán a 17 éves párnak muszáj lenne amiatt a nyakába varrni egy terhességet, mert hibáztak a védekezésnél?

Egyáltalán mi ez a gyűlölet itt mindenkiben?! Tenni akartok arról, hogy kevesebb legyen az abortusz?! Helyes, akkor éljetek úgy, mint az erkölcsös emberek és neveljétek erre a gyerekeiteket. Akiket AKARTATOK, és remélhetőleg mind anyagi mind párkapcsolati szempontból stabil alapokra vállaltatok.

De amíg a 12 éves kiscsajok már pontosan képben vannak az insta reklámok árfolyamával és már ösztönösen a pnájuk hatalmával tervezik az életben való érvényesülést, ne csodálkozzatok, ha szükség van abortuszra!

2020. okt. 24. 16:16
 23/29 anonim ***** válasza:
25%

Persze, hogy nem volt csajom, mivel hetero nő vagyok. :D 7 éve kapcsolatban élek, ahol azért szexelünk rendesen, és egyetlen egyszer sem estem teherbe sem a mostani párommal, sem az előzőekkel.

Ha valaki olyan szinte részeg, hogy nem tud normálisan felhelyezni egy gumit, akkor igénytelen mind ő, mind a partnere, és nem, nem normális dolog ilyen fogyatékosra inni magad, vagy akkor kokaint szippantani is tök normális dolog.

Ki a franc mondta, hogy a nyakába kellene varrni? Ne merd hazudni, hogy én ezt mondtam. Mondtam, hogy nem ítélem el az abortuszt, gusztustalan, részeges félh.ülye gyerekeknél a világ legjobb dolga.

Meg amúgy is szerintem a nő saját döntése kell, hogy legyen, az is épp elég döntés, hogy nem akarja és kész. Csak ne tegyünk már úgy mintha olyan nehéz lenne elkerülni. :D

2020. okt. 24. 17:39
 24/29 anonim ***** válasza:
89%

Ez álszent dolog, mert ha minden "erkölcsös" és házasságban történik a fogantatás, de kiderül, hogy Down kóros a gyerek és az anya ezt tudja előre, akkor mi a bánatért nem engedik az abortuszt?

Nem akarják az egészségügyi rendszert a költségével terhelni, ami nyilván jóval alacsonyabb, mint az egész életen keresztül történő ellátás.

Akkor az anya fogja magát és vagy elmegy külföldre megcsináltatni vagy otthon illegálisan elveteti, ami meg iszonyat kockázat a kórházi beavatkozáshoz képest.

Mindezt azért, mert az Isten nem engedi a magzat meggyilkolását? Ha nem engedi, akkor miért van abortusz a világon?

Attól tartok, hogy ez csak simán politikai trollkodás, amit a 2/3 jegyében meg lehet csinálni és felkorbácsolják az indulatokat, hogy addig is más disznóságot lehessen csinálni. Ha isten nem akarna lehetőséget a gyerek elvetetésére, akkor nem engedné azt, igaz-e? Vagy nem?

2020. okt. 24. 18:47
 25/29 anonim ***** válasza:
62%
#24 Azért engedi, mert 1. Ha büntetett sem tanult az ember a hibákból (bár gondolom erről egy szót sem olvastál, nincs tudásod ezekről, sajnos); 2. Éppen ezért csinálhatunk amit akarunk, minden lehetségünk megvan rá, hogy vagy jó emberek próbáljunk lenni, avagy rosszak. Az már egy másik dolog, hogy mindenért el kellesz számolnunk, tetszik vagy sem, hisszük, vagy sem. Isten és az emberi törvények is tiltják pl. a gyilkosságot, erőszakot, lopást sorolhatnám. Érdekel sokakat? Cseppet sem. Minden rossz dolognak meglesz a végeredménye, ha ütött az óránk. Ez az igazság. Lehet ez halandzsának venni, vagy akárminek, aminek csak akarod. Azt csinálsz jelenleg, amit csak akarsz.
2020. okt. 24. 20:31
 26/29 anonim ***** válasza:
84%

25-ös:

Akkor a súlyos beteg Zente kisfiúnak mégis mi a lófszért kellett 700 millió forintot összegyűjteni? Hiszen a te logikád szerint mindenki azt kapja, amit megérdemel - biztos nagyon durva bűnei lehettek annak a kisgyereknek!

A drogos autós gázoló Molnár Richárd pedig tuti hogy maga a megtestesült szentlélek, azért élheti a dúsgazdagok gondtalan habkönnyű életét!

Hányok ezektől a moslékoktól, amit összeprédikáltok ti nagyon szent hulladékok.

2020. okt. 24. 20:37
 27/29 anonim ***** válasza:
47%

Lengyelország igazi keresztény ország, nagy keresztény hagyományokkal és előírásokkal!

Magyarországon bóklászik pár igaz keresztény, a többi csak műkeresztény, akik elsőként szegik meg Jézus tanításait - de a többség lesz@rja az egészet!

Itt nem fogják betiltani! Nem is mernék...

2020. okt. 24. 20:51
 28/29 anonim ***** válasza:
18%

Én kb. lesza.rom, hogy keresztény vagy nem keresztény. Számomra nem opció a gyerekem megölése akkor se, ha engedik országunk törvényei és akkor se, ha nem. Lehet, hogy sokan úgy tesznek, mintha a gyerekük csak a születés után kapná meg a létezést és egyáltalán a gyerek rangot, én nem vagyok ennyire korlátolt. Az első sejtosztódástól létezik, 6 hetesen már ver a szíve, 11 hetesen már pici lábai, keze, ujjai vannak és pisze orra.

Lehet védekezni, de pl. én pont az vagyok, aki nem tudom élvezni a szexet gumiban. Ez van. Időnként belemegyek kalandba. Ha becsúszna baba, akkor is megtartanám. A gyerekem az én gyerekem, bárkitől is legyen és hiába hiszi bárki is azt, hogy úgy lehet tenni, mintha visszafordítható lenne az élete, nem drágáim, attól még, hogy nem még bújt ki a lábad között, ő él és ő a te gyereked az első perctől fogva.

2020. okt. 25. 00:29
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
28-as, te ezt HISZED, picinyem, más meg mást.
2020. okt. 25. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!