Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szoktak itt beszélgetni privátban, van párotok?
Mennyire komoly, hosszú kapcsolatban vagy? Mennyire mész bele a beszélgetésbe? Csak "vállalható" szinten, vagy az intimitást sem veted meg a beszélgetésben?
Végül a kimaradhatatlan: nemed?
nekem most nincs, de kapcsolat mellett is beszélgettem
miért ne levelezhetnék, ha van megfelelő beszélgető partner?
F
Van párom, és belemegyek intimebb dolgokba is.
F
Szoktam beszélgetni, van párom, de nem keresek innen semmit, s nem is óhajtok senki napi recskázásához hozzájárulni.
Akár itt is lehet ismerkedni, de szerintem egy erre szolgáló oldalon nagyságrendekkel nagyobb az esély - azokon azért van mindenki mert ismerkedni akar itt meg alig valaki.
Nincs, és egyre nagyobb eséllyel nem is lesz. A beszélgetésekben meg nem nagyon jutunk el az intim témákig, már ha pl. a szexualitásra gondolsz.
F
Sosem befolyásolt az itteni dumálásban, hogy van e párom.
Beszélgetek, haverkodom, és nem szexchatelek, vagy csalom.
(F, mielőtt küldesz képet a farkadról! :))
Én volt, hogy intim témáról beszéltem itt mikor volt párom (nem szexchateltem), egy kérdéssel kapcsolatban írtam, hogy ismerős a probléma, és egy nő rám írt, és volt ötlete a megoldásra.
Ez egy anonim oldal, nyilván sosem adnám ki a barátnőm, de lehet úgy beszélni, tanácsot kérni/adni egy-egy témában, hogy az nem sérti a kapcsolati bizalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!