Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szia!
Ne haragudj, de nekem is nagyon vékony vagy, pedig én sem vagyok egy díííbirkozó:) (170cm/50kg)
Sportolj és akkor sokkal csinosabb leszel de így nagyon nem:(
L/18
Nem tudom mi ez az álszent duma a csajoktól, hogy nekik ez kevés, pedig az ember számít nem lányok?Nem kell ahhoz 80kg felett lenni, hogy valaki férfias legyen és tisztelje a nőket!
De inkább használtassátok ki magatok nyugodtan nagydarabokkal:D
Szerintem is sovány vagy ! Nekem is azt mondta az orvos , minden kivizsgálás után, hogy O.K. minden, így is van !
Ettem én is, de nem híztam ! Gyors az anyagcseréd, de pl ahogy írták többen irány sportolni, kondi terem és nekem a Béres csepp + Actival segített az edzés mellé !
fél év alatt 12 kg híztam és izmosodtam is ami nem mellékes ! és lány vagyok !
Nem veszem a szívemre, ha nem jön be a gizdaságom,
ráadásul az igazságon felháborodni értelmetlen, csak kíváncsi voltam,hogy a tisztelt publikum hogy látja. Köszönöm a negatív kritikákat is és a segítő szándékúakat is.
Én is kb ilyen vékony vagyok csak a súlyom kicsit nagyobb de lehet hogy magasabb is vok, nem tudom milyen magas vagy te, de mintha magamat látnám.
Elég szomorú hogy a válaszolók közül senkinek se jön be ez ha vki vékony.
Én már próbálok hízni egy ideje de nem nagyon megy, szeptembertől el akarok menni kondizni, hátha kicsit megerősödök.
Sokan el se tudják képzelni hogy egyeseknek hízni is olyan nehéz mint másoknak fogyni. Hiába eszek, akkor se látszik meg rajtam. Mindegy hogy egészségesen vagy egészségtelenül eszek, mindegy hogy húst vagy szénhidrátban gazdag kajákat eszek, úgy se hízok.
Amúgy hogy állsz önbizalommal, lehúzza nagyon a soványságod?:S
Szedj tömegnövelőt és kezd el gyúrni, egyél sok húst.
Az önbizalmamra nem hat ki a tény, hogy sovány vagyok. Alkati dolog szóval attól, mert befordulok rajta nem lesz jobb, ez olyan mintha azon problémáznék, hogy miért születtem magyarnak miért nem születtem amerikainak ez van, ezt kell szeretni. Ráadásul senki sem tökéletes, mert mindenkinek van vmi hibája és ez alól én sem vagyok kivétel( gizda) ami pedig a kritikákat illeti, hogy nem jön be a csajok 90%-nak a effekt ezen is hülyeség befordulni, mert szerencsére van 10% akinek beadja a vékonyság, hogy pontosabban fejezzem ki magam a kórós soványság. Aztán 25 éves vagyok és az életben egy dolog biztos csak a változás, szóval ki tudja hogy nézek majd ki mondjuk 35 évesen. Semmi sem állandó minden változik.
Ez csak egy adat kövér, sovány, magas, alacsony, de nem maga az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!