Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az bekélzeltség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az bekélzeltség ha én figyelek a táplálkozásra, igényes vagyok és sportolok tehát elvárom, hogy a párom vagy a férfi aki kezdeményez az is szintén igy tegyen?

Figyelt kérdés
Szóval ha nem kezdek kapcsolatot olyan férfival aki nem ad magára, elhizik, nem igényes de én igen akkor kötelességem lenne ezt elnézni amikor az egészség mellett a második cél az ezzel, hogy a páromnak tettszedjek mindig? Akkor az ő részéről sem jogos ha elhagyja magát nem?
2020. okt. 18. 00:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Több hibája is volt, de az lehet elírás is. De a tettszedjek, mint szóválasztás azt sugallja, hogy beszélni sem tud rendesen. Ne sajnáld a gyerekemet, köszöni szépen, boldog és elégedett.
2020. okt. 18. 16:46
 22/25 anonim ***** válasza:
Azt én értem...de ha nem az volt a kérdés...belehalnak az emberek, ha nem szólnak be valamit? Nem tud beszélni valaki egy szóhasználatért...komolyan emberek... Hova tovább lefele?
2020. okt. 18. 17:01
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem az a lefelé, hogy kijavítják, hanem az, hogy nem tud írni, beszélni, de még a bepróbálkozóktól is elvárná, hogy minimum úgy nézzen ki mint Tarzan, mert mit képzel az a pohos fiú aki meg meri szólítani. És kritériumként ő is csak ennyit említ: jó test, sportos életmód. Ez a tipikus kívül szép (?) belül üres eset.
2020. okt. 18. 17:06
 24/25 anonim ***** válasza:
Tipikus, hogy akinek van egy jó tulajdonsága, arra ráhárítanak 5 rosszat.
2020. okt. 18. 17:08
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Gondold, ahogy akarod.
2020. okt. 18. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!