Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket italra tényleg meg kell hívni szórakozóhelyen?
Nem KELL, de egy kézenfekvő indítás az ismerkedésre.
Viszont igen, eléggé függ a dolog a kultúrától is.
Én bejártam gyakorlatilag majdnem egész Európát, Minszktől Szófiáig, Kijevtől Madridig, Stockholmtól Nápolyig, Athénig.
A baltikumot kivéve alig van olyan ország, ahol ne töltöttem volna el pár hetet.
És a modern, jóléti nyugati kultúrkörben a fiatalok között már nem annyira divat ez az italmeghívósdi. Elfogadják persze szívesen, de nem leszel bentebb tőle, vehetsz egy nőnek 5 liternyi koktélt is, ha nem talál vonzónak, akkor csak kidobott pénz.
Viszont itt, a fosbalkán csóró exszovjetunióban eléggé eredményes tud lenni a dolog - minél csóróbb egy ország, annál inkább.
Valaki igazán meghívhatna 1, vagy több italra is...
Nem, nem akarok ismerkedni, csak szeretem a piát.
16
"Itt nálunk van egy éjszakai szórakozóhely, két felesért leszop a nő a wc-ben." Gondolom nem fogazik mivel nincs neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!