Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okból nem akartatok párkapcsolatot azzal a személlyel akit szexre elfogadtál?
Az egyik túl fiatal volt és egy kicsit dilis, azon kívül jól át is vert. De már akkor szakítottam, amikor még nem vert át, mert nem láttam a jövőjét az egésznek. Jól nézett ki, vonzó volt, a szex nem volt a legjobb, de egy alkalom után nem írtam volna le, viszont azt éreztem, hogy nekem megalázó ez a duglak, amíg meg nem találom életem párját szerep és inkább kiléptem. Szerelmes voltam valaki másba és hozzá képest olyan langymeleg is volt az egész, szóval nem éreztem jól magam benne, viszont túl sok időmet követelte.
A másik férfi is búfelejtőnek kellett, de annyira izgult, hogy fel se állt neki, viszont ott helyben szerelmet vallott, amitől annyira meghatódtam, hogy adtam még néhány esélyt neki, de amikor ötödik alkalomra végre leküzdötte a gátlásait, akkor se volt valami nagy élmény vele a szex. Egyre jobban kezdett rám telepedni, követelte, hogy minden nap hívjam vagy írjak, elkezdte a közös jövőnket tervezgetni, pedig az elején leszögeztem, hogy csak szexet akarok és mást szeretek. Beállított váratlanul a munkahelyemre és olyan randikra hívott, hogy állandóan ismerősökbe botlottunk. Én megértettem, hogy neki szüksége van ezekre ráhangolódásként, de a szex továbbra se volt jó vele, engem meg egyre jobban kisajátított. Egy ideig én is eljátszottam a gondolattal, hogy mellette akár meg is öregedhetnék, de aztán utánam nyúlt a férfi, akit szeretek és eldobtam mindent a semmiért. Egy percig se bántam meg. Úgy éreztem, mázsás kövektől szabadultam meg azzal, hogy kimondtam, vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!