Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elegánsan öltözöm akkor tapadnak rám a nők szemei, ha átlagosan, abban az esetben nem. Miért?
Elegáns megjelenés az max ing,inghez passzoló kabát, és nadrág, tehát ötlönyig nem megy el.
A sima átlagost, azt nem fejtem ki.
Ennyit számítana a ruha?
Valóban jól áll nekem ez, passzol a stílusomhoz, de nem tölt el jó érzéssel, mert a drága óra, ing, maga a szett.. azt érzem, hogy csupán az ára miatt tapadnak rám a szempárok.
Ezzel szemben az átlagos megjelenéssel, nincsen ekkora sikerem a nőknél, ezt nem csak a szemezésre értem.
A személyiségem természetesen nem változik a ruhák hatására, nem akarom azt érezni, hogy csupán az anyagi része miatt kellenék.
Én érzem úgy csupán, hogy a ruha nagyon sokat számít?
"Az arcát nézem meg és a kisugárzására vagyok kíváncsi, "
Az öltözködés befolyásolja a kisugárzást. Te sem vagy kivétel.
#11 Egyátalán nem.
Az önbizalomnak az öltözködéshez, gesztikulációhoz, testbeszédhez, kommunikációhoz (verbális, nonverbális) nem sok köze van.
A ruhához tartoznak sztereotípiák.
Öltöny=okos, vezéregyéniség, főnök, "alfa", ünnep, randi, udvarias ajtónyitás, magabiztosság, stb. Ezért vonzó.
Nagyon kevés ember ismeri fel a márkát, tudja az árat és kezd fejben összeadni, hogy mennyire lehetsz eleresztve.
Pont úgy, ahogy a pasiknak is a sztereotípiák miatt tetszik a hosszú haj, akár jól áll a nőnek a rövid, akár nem. Vagy a magassarkú, a bőr mini, a térdzokni, a szemüveg, vagy a smink. Mi nők is tudjuk, hogy egy szexi ruhában sokkal többen fordulnak utánunk, de többen engednek előre az ajtóban, ha kosztümöt veszünk.
"Te melyiket nézed meg előbb: egy szoknyás, harisnyás, magassarkús, izlésesen sminkelt nőt, vagy egy szürke tornacsuka-bő pólós lányt?"
Az utobbit, termeszetesen.
36F incel
Ez érthető.
Ultra gáznak érezném azt, ha a párom öltöztetne :'D, mintha a gyereke lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!