Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elegánsan öltözöm akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elegánsan öltözöm akkor tapadnak rám a nők szemei, ha átlagosan, abban az esetben nem. Miért?

Figyelt kérdés

Elegáns megjelenés az max ing,inghez passzoló kabát, és nadrág, tehát ötlönyig nem megy el.

A sima átlagost, azt nem fejtem ki.

Ennyit számítana a ruha?

Valóban jól áll nekem ez, passzol a stílusomhoz, de nem tölt el jó érzéssel, mert a drága óra, ing, maga a szett.. azt érzem, hogy csupán az ára miatt tapadnak rám a szempárok.

Ezzel szemben az átlagos megjelenéssel, nincsen ekkora sikerem a nőknél, ezt nem csak a szemezésre értem.

A személyiségem természetesen nem változik a ruhák hatására, nem akarom azt érezni, hogy csupán az anyagi része miatt kellenék.

Én érzem úgy csupán, hogy a ruha nagyon sokat számít?

2020. okt. 11. 20:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"Az arcát nézem meg és a kisugárzására vagyok kíváncsi, "

Az öltözködés befolyásolja a kisugárzást. Te sem vagy kivétel.

2020. okt. 11. 21:32
 12/19 A kérdező kommentje:

#11 Egyátalán nem.

Az önbizalomnak az öltözködéshez, gesztikulációhoz, testbeszédhez, kommunikációhoz (verbális, nonverbális) nem sok köze van.

2020. okt. 11. 21:35
 13/19 A kérdező kommentje:
Az öltözködésnek*
2020. okt. 11. 21:35
 14/19 A kérdező kommentje:
Picit javítok, az önbizalomhoz igen, mert külső forrás adhatja, de attól, mert egy analfabéta van elegáns ruhában, attól még nem lesz a személyisége vonzó.
2020. okt. 11. 21:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A ruhához tartoznak sztereotípiák.

Öltöny=okos, vezéregyéniség, főnök, "alfa", ünnep, randi, udvarias ajtónyitás, magabiztosság, stb. Ezért vonzó.

Nagyon kevés ember ismeri fel a márkát, tudja az árat és kezd fejben összeadni, hogy mennyire lehetsz eleresztve.

Pont úgy, ahogy a pasiknak is a sztereotípiák miatt tetszik a hosszú haj, akár jól áll a nőnek a rövid, akár nem. Vagy a magassarkú, a bőr mini, a térdzokni, a szemüveg, vagy a smink. Mi nők is tudjuk, hogy egy szexi ruhában sokkal többen fordulnak utánunk, de többen engednek előre az ajtóban, ha kosztümöt veszünk.

2020. okt. 11. 21:54
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is jobban tetszik az elegáns öltözködés, de ha valaki azzal vádolna, hogy az ára miatt tapadok arra, azt megvetném és egy gusztustalan tahónak tartanám. Kikérem magamnak. Azért tetszik, mert érdekel a divat, a stílus, van szépeézékem, magamon is szeretem a szép, csinos ruhákat. Nekem mindegy, hogy a H&M-ből veszed, vagy Calvin Klein. Annyi a lényeg, hogy hogy néz ki.
2020. okt. 11. 22:01
 17/19 anonim ***** válasza:
30%

"Te melyiket nézed meg előbb: egy szoknyás, harisnyás, magassarkús, izlésesen sminkelt nőt, vagy egy szürke tornacsuka-bő pólós lányt?"

Az utobbit, termeszetesen.

36F incel

2020. okt. 12. 03:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Mivel kishazánkban dívik a nézet, hogy a férfi, aki törődik magával, meleg, így sajnos kevés férfit érdekel a saját stílusa. Az elegáns öltözködésben az a szexi, legalábbis nekem, hogy egy önálló férfi képét sugallja. Az a férfi, aki nem a kinyúlt farmer + póló(ing) kombóban tolja, hanem ingben, önállóbbnak tűnik, nem olyannak, akit az anyja öltöztetett fel. Olyannak tűnik, akinek véleménye van arról, hogy mi áll jól neki, és ha a párja lennék, nem nekem kéne számon tartanom, hogy fogytában a jó alsógatyája.
2020. okt. 12. 09:14
 19/19 A kérdező kommentje:

Ez érthető.

Ultra gáznak érezném azt, ha a párom öltöztetne :'D, mintha a gyereke lennék.

2020. okt. 12. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!