Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok ilyenkor nektek mi van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ilyenkor nektek mi van a fejetekben?

Figyelt kérdés

Miért kell Facebookon és egyéb social media felületen (AMIK NEM TÁRSKERESÉSRE VANNAK) írogatni full ismeretlen lányoknak?

Ráadásul van, hogy két barátnőnek is ír egymás után ugyanaz az ember. Igen megtörtént eset... Szerintetek nem tűnik fel a lányoknak ez? Akik ilyen nagy bátorsággal vannak megáldva, áruljátok már el mit vártok? Engem pont hogy nagyon tud idegesíteni, mikor vadidegen, fura férfiaktól kapok valami üzenetküldési engedélyt. Ráadásul fotóm sincs kint sok nyilvánosan, konkrétan semmit se tud rólam, de rám ír ismerkedés céljából... ez annyira dühítő. Mintha egy darab húsnak néznének a pasik. Ez nektek nem megalázó? És az, hogy válaszra se méltatnak titeket? Csak érdekel, hogy mit gondoltok erről. Nekem eszembe nem jutna fordítva zaklatni egy idegen embert, csak mert láttam róla egyetlen képet, amin tetszik. Mielőtt még valaki nekem támadna, hogy bezzeg ha a faszi BMW-vel pózol és gazdag, akkor nem panaszkodnék, hát elmondom egyik sem érdekel. Lehet felőlem az atyaúristen is, akkor se szeretem ha zaklatnak ilyen üzenetekkel. Falra mászok a kéretlen üzenetektől. Ha ismerkedni akarnák akkor fent lennék tényleges társkeresőn, mert a többi szaron. Szóval tényleg nem értem, ennyire ki vagytok éhezve, hogy már random ismeretlenek lányokat is fűzögetni próbáltok? Ez szerintem nagyon ciki.

2020. okt. 8. 22:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell letiltani, a fb messenger egy külön mappába/listába/akármibe teszi az ismeretlenektől jövő üzeneteket.
2020. okt. 8. 23:09
 12/20 anonim ***** válasza:
63%
Huha... Itt tényleg nagy a baj a kerdezovel. Social media... Ismét csak kérdezni tudok: mond ez vmit? Ha használjuk, akkor legyenszives a felhasználó tudni, hogy mit használ... Ha kimész az utcára, akkor is ertetlenkedve nézel, ha vmi ér? Személyes sértésnek veszel minden számodra esetleg negatív vonzatát? Hagyjuk... Majd felnőssz, talán megertesz mindent, bár ilyen tendenciával haladva, mint amit most produkálsz, neked az életed állandó harc lesz.
2020. okt. 8. 23:13
 13/20 anonim ***** válasza:

12.

Nem, én nem szoktam. Igazából senkire nem írok rá szinte semmilyen témában. Ennek egyik oka az, hogy nem tudok kezdeményezni. De ha ráírnék, biztosan nem ezeket az ócska sztereotípiákat követném.

2020. okt. 8. 23:39
 14/20 anonim válasza:
100%

Én nem szoktam senkire írni. Viszont nem egy embernél láttam hogy így ismerte meg a párját (persze a kínos sztorik is előfordulnak). Ebből gondolom hogy a sikeres történetek hatására próbálja más is.

Viszont ha nem akarsz semmit akkor egyszerűen hagyd figyelmen kívül és felesleges felhúzni magad rajta:)

2020. okt. 8. 23:48
 15/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm a privátot. 😊 Bár rám írtál itt nem először, én neg basszok válaszolni nem utoljára. 😅 Ezt a felületet is tudni kell használni, ennyi. Nem szeretnék ismerkedni, se levelezni, csak ezért.
2020. okt. 8. 23:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
No vagyok, de nem ertelek. Neha ranezek a szurt keresekre, kijelolom, es torlom oket. Eleg egyszeru. Ha szaz uzenet lenne, max ki se torolnem, csak nem neznek ra. Az ismeroseimmel valo levelezesbe nem zavar bele. Nincs gondolkodnivalom ezeken a fickokon.
2020. okt. 9. 00:01
 17/20 anonim ***** válasza:
64%
Ha odamennél az építőipari melósokhoz miért füttyögnek milyen választ kapnál? Mit háborogsz, a világ már csak ilyen. Beállítod a privacy-t, az ismeretlen üziket meg úgy kezeled ahogy a #18-as leírta és meg van oldva a problémád. Azon hogy háborogsz magadnak csinálod belőle a feszültséget, más nagylányosan nagyon jól meg tudja oldani a nélkül hogy pörögne ezen.
2020. okt. 9. 00:27
 18/20 anonim ***** válasza:

Van abban igazság, hogy ez a zaklatás egy formája, mint ahogyan az utcán füttyögés is az. Viszont a Face azért szépen szűri az ismeretlenek leveleit, a mindennapi életben nem kell folyamatosan látnod, időnként kinyitod, és kitörlöd, pont.

Próálkoznak, mert sok idejük van, mert a való ilágban nincsenek normális kapcsolataik, mert úgy veszik ezt, mint amikor a bárban próbálnak vadidegen lányokkal szemezni. Ha csak egyszer bejön, nekik már megérte. A dickpickeknél még mindig sokkal kevésbé trampli módszer.

Nekem volt, aki hirdetésemre jelentkezett ismerkedési szándékkal, na ott mérges voltam én is, mert azzal rabolta az időmet feleslegesen. De amikor rájöttem, simán tiltottam, és kész. 5 perc múlva már el is felejthettem az egészet.

Javaslom neked is, kérdező, hogy ne rugózz rajta, nincs sok értelme. Kezeld a helyén, zárd ki az életedből amennyire lehet, pl csak havi egyszer pucolj kéretlen levelek mappát.

2020. okt. 9. 07:51
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves válaszolók: az üzenetküldést ismeretlenektől már nem lehet letiltani. Régebben le lehetett, de most már kivették ezt a funkciót.

Én is meglepődtem, hogy hirtelen elkezdtem ilyen "sziaszépvagydugunk?" jellegű üzeneteket kapni random ismeretlenektől, hiszen letiltottam ezt a legelején, de mint kiderült, most már nem létezik a funkció. Csak az ismerősnek jelöléseket lehet letiltani.

2020. okt. 9. 09:08
 20/20 anonim ***** válasza:
52%

Azért írnak neked ismeretlenül, mert látják rajtad, hogy nem vagy olyan jó nő, akit ne lehetne ennyivel elérni. Ha pedig lekoptatod őket, akkor nyilván csodálkoznak, hogy akinek ilyen alacsonyan van a szintje, az mégis mire számít.

Provokatív kérdésre provokatív válasz. 😇

2020. okt. 9. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!