Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves férfiak! Ti szeretitek a babaarcú lányokat?
Figyelt kérdés
Kislányos kinézetű, huszonéves lányként csak a hátrányát érzem. Nem szoktak hozzám közeledni a férfiak.2020. okt. 4. 11:05
2/10 anonim válasza:
Meg szep h szeretem ;) orulj neki mikor a tobbi no öregedni kezd te meg akkor se. F/27
3/10 Noren1989 válasza:
31évesként szimpatizàlok az ilyen lànyokkal.
6/10 anonim válasza:
Én nem szeretem. Bennem ilyenkor apai ösztönök indulnak be, a lányt találhatom nagyon aranyosnak és szeretnivalónak, de pl. szexuális téren gondjaim lesznek.
29F
7/10 anonim válasza:
4.
Ettől - igaz itt férfi van a példában, de akkor is nagyjából ilyen lenne ez, ha szó szerint vennénk: [link]
De hogy a vaginával kapcsolatban melyik pedofil állat terjesztette el a "baba" előtagot, arra már kíváncsi lennék - még bizarrabb, hogy általánosan el is terjedt.
8/10 anonim válasza:
Nem, csak a lófejűeket szeretik...
9/10 anonim válasza:
Nekem mindég is az ilyen lányok tetszettek.
Mondjuk azt nem értem miért nem kezdeményeznek nálad, de azok valószinűleg nem is mernek.
De ne add fel, elég ha egy összeszedi a tökeit. 😊
10/10 anonim válasza:
Én ugyan 32 vagyok, de imádom. :D Bár az én közeledésem meg ugye más okok miatt esélytelen... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!