Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mit gondoltok arról ha egy lánynak nagy szemei vannak? Nektek be jön, vagy nem? Kort is légyszi
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 21:29
12/18 anonim válasza:
Én lány vagyok, és ugyancsak nagy szemeim vannak. Remekül ki tudom használni:D szerintem az összes pasi odavan a baba szemekért!
14/18 anonim válasza:
"De szép nagy szemed van... vagy a fejed pici?" :D
15/18 büdös márton válasza:
nekem is nagy szemeim vannak de a csajoknak teccik:)
amugy minden szem ugyan akkora kb csak valamiejik ki van dülledveXD
de nekem télleg anygok:P
17/18 anonim válasza:
Nekem tetsznek a nagy szemek.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!