Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, lefeküdnétek Cristiano...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, lefeküdnétek Cristiano Ronaldóval 50 millió forintért?

Figyelt kérdés
2020. okt. 2. 21:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Annyiért le.
2020. okt. 2. 21:31
 2/19 anonim ***** válasza:
79%

Megbeszélném a barátommal, hogy mit gondol erről, és ha ő belemegy, akkor én is. Természetesen lenne pár szabályom, dolgok, amikbe nem mennék bele, de egy "sima szex" a megfelelő védekezés rendben lenne - már ha lehet ilyet mondani.

Nincs mit tagadni, rengeteg mindenre jó lenne 50 millió forint (Anglia sajna nem olcsó), és én fordított esetben hagynám, hogy a barátom ugyanennyiért lefeküldjön valakivel.

23/L

2020. okt. 2. 21:33
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Nem nőként, de most a nőknek kellene Rinyáldónak fizetni, vagy fordítva? Ronaldo szerintem saját magáért fizetne csak, amilyen egocentrikus karakter.
2020. okt. 2. 21:33
 4/19 anonim ***** válasza:
52%
Én pedig Blake Lively-val feküdnék le, akár ingyen is!
2020. okt. 2. 21:36
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
#3, haha, ezen jót nevettem, mert lányként bennem fel sem merült, hogy arról lenne szó, hogy nekem kéne fizetnem. De jogos kérdés, mert mindkettőt bele lehet érteni.
2020. okt. 2. 21:46
 6/19 anonim ***** válasza:
65%

Nem, mert van párom.

Ha nem lenne, és csak egyszer kellene megtenni akkor elgondolkodnék rajta, mert a családomnak és nekem is nagy szükségem lenne arra a pénzre, viszont engem nagyon taszít Ronaldo külseje, meg az is, hogy utána krvának érezném magam.

2020. okt. 2. 22:30
 7/19 anonim ***** válasza:
82%
Annyi pénzért még én is lefeküdnék azzal a pávával, pedig még csaj sem vagyok.
2020. okt. 2. 22:45
 8/19 anonim ***** válasza:
72%
Még hogy nem eladó a szex.
2020. okt. 2. 22:45
 9/19 anonim ***** válasza:
31%
És Mészáros Lőrinccel 50 milliárdért? Nők? Belemennétek?
2020. okt. 2. 22:48
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
#9 nem. Ronaldo nem magyar és a kutyát sem érdekelné hogy velem szexel. Ráadásul tuti nem fog szembejönni az utcán velem.
2020. okt. 2. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!