Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban elő lányok, volt már más férfi hatással rátok?
Olyan férfi akit vonzónak, szimpatikusnak találtatok, és eltudtatok volna vele képzelni többet is ha egyedülállóak lettetek volna.
Leginkább olyan nőkhöz szól a kérdés akik már több éve kapcsolatban vannak.
Volt egy nagyon hosszú kapcsolatom. Gyakorlatilag az utolsó 3 évben valaki másba voltam szerelmes. Csak plátói szinten, mert ő sem volt független, de nagyjából tudtuk, mit jelentünk egymásnak.
Én kapcsolatban nem tudok hazudozni, nem stílusom a megcsalás, még akkor sem, ha valójában már tudom, hogy semmi értelme együtt maradni. A plátói kapcsolaton végül túlléptem, már egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot, viszont a nem működő párkapcsolatomat is lezártam végül.
Amikor valaki más iránt kezdek érzelmeket érezni, az jelzés, hogy amiben vagyok, az már nem jól működik. Ha csak tetszik valaki, az belefér, de működő párkapcsolatot sosem cserélnék le valakire, aki csak tetszik.
Attól még, hogy az ember szereti a párját, és nem cserélné le másra, észreveszi a többi jó pasit is. Legalábbis én így vagyok vele. Éppen csak nem érdekel az a másik, nem közeledek, és neki se hagyom.
A mostani párkapcsolatom ideális. Több, mint 3 éve ugyanúgy szeretem, jó vele a szex, nem tudnám elképzelni, hogy ne vele legyek. Nem csalnám meg, nem hagynám el. Ettől még egy másik univerzumban simán lennék Jason Momoa felesége, ahogy a párom meg pl Rose Leslie férje. :) Szerintem nincs ebben semmi ördögtől való.
5 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!