Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-40 közti férfiak! Ti maximum mennyit várnátok egy nőre?
25 és 40 közt nagy a szórás azért. Fiatalabban várnék többet, középkorúan meg ne bohóckodjunk már sokat.
Ha nem a korosztályom vagy, ne kezdj velem, ha én pl. 40 vagyok és várni akarsz...
2 hét max
Vagy akár hónapokat, de akkor addig dugok egy másik csajt.
Uram atyám kérdező! A statisztikai hivatalnak dolgozol vagy magadnak vársz választ? A számok bűvöletében élsz, amikor feltehetően rólad van szó?
Ha csak a számok vannak a fejedben hozzá ne nyúlj ahhoz az elsőhöz! Vonzódás, szeretet, szerelem ezekről miért nem írtál? Meg lesz a 10? Ez érdekesebb? Vagy meddig várakoztassam?
Konstant.
Szerintem nem úgy értetted a kérdést, ahogy én. Nem tudom, hogy meglesz-e a 10, remélem nem. De nem az a fontos. Hanem, hogy ki mennyit várna egy ilyen nőre.
Kedves kérdező, számomra semmilyen befolyásoló tényező nem lenne az, hogy hányszor volt az a nő férfival. A mai napig nem tudom egészen pontosan, hogy feleségem mennyi pasival volt előttem. Ezek a kordináták érdektelenek.
Csak a vágyakozás tölti el a sziveteket, hogy egymást meghódítsátok, vagy minden spekuláció nélkül eljön a pillanat? Úgyis mindenki mást mond, mert egyik kisebb m@sik nagyobb Casanova a válaszadók közül.
A kérdéseid mintha feltárna egy olyan mögöttes érzelmet, hogy a férfi kimondhatatlanul vágyakozik élete legnagyobb érzelmére, a nő viszont már nemcsak a szívét használja, hanem taktikázik is. Hozzáteszem abban az esetben helyesen, ha a férfinek a szándékai túl mutatnak majd a testi vágyakozáson.Ha viszont csak az ez is "megvót" kategória, akkor jobb ha elküldöd és rábeszéled, hogy egy szűz lánnyal kezdjen.
Persze tudom kihagyhatatlan. De gondold végig mi lenne ha felajánlanád neki? Hogy fog reagálni? Jó elodalgok..? Nem. Azt fogja látni micsoda szabadság gót adsz neki ezért Még jobban téged választ. (fogadjunk. )
De ez már csak rajtad múlik, kívánok nektek hosszú szerelmet, míg nem látnak nem tudok válaszolni kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!