Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Besokallt a szexpartnerem mert nincs rá időm?
Figyelt kérdés
Kirakott a szexpartnerem, mert szerinte elhanyagolom, ami igaz is mert havonta kb 2x tudok vele találkozni, azt is csak pár órára. Csak szexelünk, minőségi idő, programok nagyon nincsenek. Eléggé elfoglalt ember vagyok. De ő még csak nincs is barátnő státuszban, szóval nem értem mit hisztizik.2020. szept. 26. 09:36
1/15 anonim válasza:
Több a szexuális igénye, azért hisztizik.
2/15 anonim válasza:
A nőkkel bizony törődni kell...
3/15 anonim válasza:
inkább fizess egy kurvának, a szexpartnered biztos így gondolja...
4/15 anonim válasza:
Igen. Besokallt a szexpartnered, mert nincs rá időd.
5/15 anonim válasza:
Az tökmindegy, hogy te őt milyen státuszban tartod. Ő is egy emberi lény, nő. Nem egy baba amit előrántasz a szekrényből amikor igényed és időd van rá. Nem igazán kíván egy olyan pasit, aki elhanyagolja. Ennyi.
6/15 anonim válasza:
Ismét jó kis hergelő kérdés elhanyagolt szexpartnerek agyának felcseszésére. xD
8/15 anonim válasza:
Azért lett a szexpartnered, hogy rendszeresen szexeljen veled, és nemcsak akkor, amikor a te úri kedved úgy tartja. Ha nem érsz rá még ennyire sem, akkor menjél prostihoz, vagy keress egyéjszakás nőket.
9/15 anonim válasza:
Akkor most miért vagy kiakadva? Neki nem jó így. Én sem szeretnék csak guminő lenni és csettintésre dugni. Keress mást.. Nem kell ezen annyira fennakadni.
10/15 anonim válasza:
Így igaz. A szexkapcsolat is két oldalú, úgy nem működik, hogy csak akkor találkoztok és dugtok, amikor neked van éppen ürítési hajlamod. Ő is ember, neki is vannak igényei. Egy darabig tűrt, aztán elege lett. Jártam már ebben a cipőben. Sz*r azt érezni ebben a helyzetben, hogy nem egyenrangú félként vagy kezelve a kapcsolatban, csak egy szexuális segédeszközként, amit ha a másiknak úgy tartja kedve kivesz a fiókból, majd használat után visszaássa és egy jó időre elfelejti. Ennek oda-vissza kellene működni, így amikor átment ebbe a kapcsolatunk, én is elhajtottam az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!