Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek mekkora mellű lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
kort is irjatok2010. aug. 7. 13:53
11/25 anonim válasza:
akkora minimum legyen mint a feje!! különben szóba se állok vele.
12/25 anonim válasza:
kicsi vagy közepes. de nem ezen múlna hogy járnék e egy lánnyal.
18/F
13/25 anonim válasza:
közepes. nekem a kicsi az kicsi, nem vonzó, olyan, mintha pasival lennék. a nagy meg már ijesztő, szóval a közepes.
14/25 anonim válasza:
Kicsitől a nagyig mindegy. De nekem fontosabb, hogy természetes (szilikonból nem kérek), formás, feszes legyen amit élvezet markolászni, nyalogatni... játszadozni.
A extrém nagy, lógó, combig érő, stb mellek viszont taszítanak.
21F
15/25 anonim válasza:
szerintem ez számít a legkevésbé :) 19/F
17/25 anonim válasza:
formás legyen ternyeremben elférjen , imádom a hegyes pici mellbimbót.gyönyörű!max 75b megzabálom !35f
19/25 anonim válasza:
teljesen mindegy mekkora, csak ne legyen nagy mű lufimelle.
25F
20/25 anonim válasza:
Kicsi, közepes, nagy. Szeretem a nagy melleket, de nem kritérium. 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!