Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek miért nem képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért nem képesek tinderen NORMÁLIS fotót felrakni?

Figyelt kérdés

Nemreg tinderezek nőként és egyszerűen elképesztő számomra az hogy a férfiak 95%-a nem képes normális képeket magáról felrakni. Olyan amin normálisan látszik a feje, nem elmosódott nem szemcsés nem tükörszelfi, nem alulrólfotózott..

Olyan baromi nehéz? Akár ha kapcsolatot akár ha szexet akar.

Aztan nyavalyognak a pasik hogy nem jön össze nekik semmj se tinderen. Persze ha ilyen extrém gáz minőségű képeket töltenek fel, küllemtől függetlenül.

Miért? (Tisztelet a kivetelnek)

2020. szept. 25. 12:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

8.

Ez szép embereknél elvárható, de aki csúnya az nem nagyon szereti magát képen látni, így csak gyorsan felrak valamit, amire rá sem néz, mert rosszul érzi magát tőle. És ez mindkét nemnél gyakori, és ez a két véglet szokott a végeredmény lenni, vagy csak felrak valamit, mert muszáj, vagy agyondíszíti minden szarral, mert fél, hogy rondának fogják tartani. A kettő között annyi a különbség, hogy az előbbi szégyelli magát, utóbbi pedig nagyon elakarja rejteni a dolgot. De mindkettő rosszul érzi magát tőle. Főleg mikor szembesül azzal, hogy az oldal tele van tőle sokkal-sokkal szebb emberekkel. Így nagyon könnyű rosszul éreznie magát egy rondább személynek.

A szép/jóképű embereknek vannak az ilyen oldalak kitalálva.

2020. szept. 25. 15:13
 12/15 anonim ***** válasza:
87%
11-es, sztem azért az, ha már társat akar keresni az illető a neten, elvárható tőle, hogy vállalja magát fel. Ha annyira nem képes, hogy egy tiszta képet rakjon fel magáról, ahol azért látszik belőle a lényeg, akkor ne társkeresőre menjen fel, hanem pszichológushoz. Én lehet, hogy a közeljövőben felmegyek társkeresőre, messze vagyok a legszebbtől, de úgy gondolom, az a korrekt hozzáállás, hogy igenis korrekt leszek azokkal szemben, akik társat akarnak keresni, nem fogok zsákbamacskát árulni, és igenis lesz bennem annyi IGÉNYESSÉG, hogy nem mákos meg rossz fókuszú képet fogok feltenni.
2020. szept. 25. 15:19
 13/15 anonim ***** válasza:

12.

Ezzel egyetértek, csak tudom nagyjából hogyan éli meg ezt egy ronda ember (én is az vagyok), nagyon kínos tud lenni, amikor ezzel kellene foglalkozni. Bár én nem megyek fel ilyen oldalakra, mert úgyis csak kigúnyolnának.

A másik dolog, hogy nem mindenki fényképész. Megkérni egy igazit pedig még kínosabb, látva a fotós gúnyos mosolyát, leereszkedő arckifejezését, hogy "Na... mit akar ez, de mindegy, elvállalom, mert ez is pénz".

És ennek tetejébe van egy réteg akik a szar fotón is olyan jól néznek ki, ahogy ők mindenféle erőlködés után sem. Na, ez az ami végképp kikészítő.

2020. szept. 25. 15:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én Tinderes korszakomban direkt szarabb képeket raktam ki magamról, vagyis előnytelenebbeket. Többek között olyat is, amit haverom csinált jó pár éve, mikor részegen elaludtam a járdán. :D

És teljesen szándékosan. Kirakhattam volna olyat is, hogy pózolok az olasz tengerparton, vagy az autómmal, vagy retusált képet, de akkor jött volna az, hogy személyes találkozón szarabbul nézek ki stb...

Szóval ennek a haszna, hogy a beállított képekre vágyakozó, mondhatni felszínes réteg szinte teljesen elkerült. A részegen fetrengős szintén azért, hogy aki ennek ellenére jobbra húzott, az nem az a tipikus merev személyiség, aki egy ártatlan viccen hisztizik, hanem van egy kis humorérzéke. És ez így is volt az esetek nagy százalékában. :D

26F

2020. szept. 25. 19:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
14. Ha jóképűbb, jó dumásabb csávó vagy, akkor kis túlzással kva mindegy milyen képeket teszel ki magadról.
2020. szept. 25. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!