Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, írjak neki, vagy adjak időt neki?
A múltban pár hónapja ( 5 hónap ) történt egy olyan, hogy egy lány ismerősőm aki kapcsolatban van, be vallotta nekem, hogy tetszem neki, érzéseket táplál felém. Ez felőlem is meg volt, én is el mondtam neki.
Előtte napi szinten beszéltünk ( 2 éve, egyetemről ismerjük egymást ) , reggeltől estig. Majd mikor el mondta, akkor is, folyamatosan.Egyszer mikor találkoztunk, akkor ő megcsókolt egngem,majd utána pár héttel egyszer mondta csak, hogy hagyjuk az egészet, mert nem akarja meg bántani a párját. Nekem ő azt mondta, hogy fontos vagyok neki, engem sem akar bántani, maradjunk haverok. Én el fogadtam a döntést.
Viszont, érzem azt, hogy olyan, mintha nem keresne, ha ír is, akkor is 3 szót, majd ha én írok, akkor csak válaszol, 1 szavas válaszokkal ( igen , nem, stb) . Nem értem igazából, azt sem tudom mit csináljak, adjak neki időt, és majd keressem én x idő múlva, vagy pedig majd keres ő? Vagy felejtsem el, hagyjam az egészet? Haverként tekintek rá.
Ha fentvan Messengeren akkor általában ír, de nem mindig. Viszont van olyan, hogy Messengeren nem volt fent pl 3 órája, Viberen pedig 20 percenként fent van.
Tippet, tanácsot elfogadok.

Megcsalta a pasiját, miért akarsz még teperni érte? Az ilyenek eleve kuka, ugyanúgy megcsalt volna téged is bármikor - ez az egyik része. Volt egy pont amikor megbeszélhettétek volna mi legyen, ekkor neki szakítania kellett volna, de megmondta hogy hagyjátok az egészet és lezárta.
Nem haverként tekintesz rá, sosem értem miért kell kamuzni saját magadnak is. Többet akarsz tőle, kattogsz hogy ír-e és őrlődsz ha 1-2 szavakkal teszi, ez nem haverság.
Hagyd a fenébe és keress egy értelmesebb lányt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!