Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vettem észre? XD
ha belépsz 1 kérdésbe ez jön ki fölül: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt...
Közben meg csak 15-16 évesek irogatnak xD
jah nekem is feltünt XD
én is csak 17 vok XDXD
en is elmultam 18...
az nem zavar, ha vannak kerdeseik a 15-16 eveseknek, az jobban, ha teljesen hulyeseg, de valoban ne osztogassanak tanacsot.
nem tudom, mikori ez az oldal, de eltuntethetnek ezt a kiirast, mert aki elmult 18, annak jo esetben sokkal kevesebb kerdese van, amiben segithetnek masok, mert valoszinuleg tapasztaltabbak. kulonben sem tudjak kiszurni, h ki latogatja. vannak itt mar 12-13 evesek is. es pont azt a 15-16 eves korosztalyt zarnak ki, akiknek a legtobb szuksege van a tanacsokra, mert egyre korabban kezdenek szexualis eletet elni a fiatalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!