Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megszivathatom a hapsit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszivathatom a hapsit? Nagyon megbántott.

Figyelt kérdés

Tette nekem a szépet, csodása elnyerte a bizalmam, sőt még volt ilyan helyzet hogy picit meg is sajnáltam, együttéreztem vele. Ne volt nehéz mivel bejött nekem. Aztán kiderült hogy mindez egy színpadias szórakoztató udvarlás volt a részéről mert emellett ő kapcsolatban él. Semmi nem lett köztünk, de lefeküdne velem az egyértelmű. Engem ez eléggé bosszant. Nagyon megkedveltem és borzasztóan bánt a dolog. 😥

Úgy érzem jót tenne nekem ha húzhatnám az agyát.

2020. szept. 19. 19:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
62%
Szeretlek
2020. szept. 19. 21:18
 22/33 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező gondolkodj mar! Minden bosszúállassal csak magad fogod megszivatni. Eddig még te vagy a magaslaton erkölcsileg mert ő hazudott, de ha most szándékosan elkezdesz vele flörtölni akkor szépen a munkahely k...jat csinálod magadból aki flortol a foglalt pasival. A pasi meg csak röhögni fog az erőlködéseden mert majd dug mást de látja hogy miatta vered magad.
2020. szept. 19. 21:22
 23/33 anonim ***** válasza:
87%

Figy' neked ennyi energiád, időd van hogy kicsinyes bosszúkon pörögj?

Bár a pasi inkorrekt hogy nem mondta meg van párja (meg azért is mert félre akar lépni). Ugyanakkor ha kicsinyes bosszúkra, játszmázásra pazarlod az idődet, akkor elvonod a figyelmedet, elrabolod a saját idődet azoktól akik értékesek lehetnének, normális kapcsolatot alakíthatnál ki velük.

S mit érnél el a kis játszmázásoddal? Ha jobban belegondolsz semmit... amíg ilyen kicsinyességekre pazarlod az energiádat addig nem lépsz tovább az életben sehova.

2020. szept. 19. 21:24
 24/33 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, 12 es vagyok és úgy értem ahogy a 14 es írja.

Hozzátenném hogy nem vagy közömbös a pasi iránt, így nem tudod szívatgatni. Tuti te húzod a rövidebbet. Minél jobban teszed veszed neki magad, annál jobban nem fog téged akarni, és beégsz a viselkedéseddel. Ne csináld. Inkább legyél fapofa. Kedves, de hűvös, távolságtartó, tárgyilagos. Hagyd a francba ezt a pasit.

2020. szept. 19. 21:39
 25/33 anonim ***** válasza:
86%
Hagyd a fenébe. Inkább viselkedj közönyösen vele. Hidd el az fogja a legjobban idegesíteni, ha le tojod.
2020. szept. 19. 21:40
 26/33 anonim ***** válasza:
92%
En elmennek vele randizni, es szolnek a baratnojenek is, hogy a sajat szemeivel is lathassa, hogy milyen huseges baratja van:)
2020. szept. 19. 22:11
 27/33 anonim ***** válasza:
83%

Ha ezt megcsinálod, akkor teljesen lejáratod magad.

A többi munkatársad is ismeri a stílusod, a ruhákat, amiket viselsz.

Mindenki rajtad fog röhögni.

És nem, annyira nem vagy jó nő, akkor rég kapcsolatban lennél és nem egy kolléga nyomulásától törnél össze lelkileg.

2020. szept. 19. 22:17
 28/33 anonim ***** válasza:
31%
Engedd el!
2020. szept. 19. 23:02
 29/33 anonim ***** válasza:
# Hősszerelmes 21 :) Te vagy a kolléga, vagy eltévedtél? 😊 Mert így soha nem kapja meg a címzett. Pedig ilyen vallomásnak ki ne örülne...😊
2020. szept. 20. 00:38
 30/33 anonim ***** válasza:

...de így, hogy csak közbe-közbe szólsz egy-egy kérdésnél, meg kérdezel, meg válaszolsz, persze gondosan ügyelve, hogy sejtelmes legyen, ki vagy, kinek szól...mitől tartasz? Nincs mitől. Miért nem írsz közvetlenül? Persze,

csak kérdezem...

2020. szept. 20. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!