Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszivathatom a hapsit? Nagyon megbántott.
Tette nekem a szépet, csodása elnyerte a bizalmam, sőt még volt ilyan helyzet hogy picit meg is sajnáltam, együttéreztem vele. Ne volt nehéz mivel bejött nekem. Aztán kiderült hogy mindez egy színpadias szórakoztató udvarlás volt a részéről mert emellett ő kapcsolatban él. Semmi nem lett köztünk, de lefeküdne velem az egyértelmű. Engem ez eléggé bosszant. Nagyon megkedveltem és borzasztóan bánt a dolog. 😥
Úgy érzem jót tenne nekem ha húzhatnám az agyát.
Figy' neked ennyi energiád, időd van hogy kicsinyes bosszúkon pörögj?
Bár a pasi inkorrekt hogy nem mondta meg van párja (meg azért is mert félre akar lépni). Ugyanakkor ha kicsinyes bosszúkra, játszmázásra pazarlod az idődet, akkor elvonod a figyelmedet, elrabolod a saját idődet azoktól akik értékesek lehetnének, normális kapcsolatot alakíthatnál ki velük.
S mit érnél el a kis játszmázásoddal? Ha jobban belegondolsz semmit... amíg ilyen kicsinyességekre pazarlod az energiádat addig nem lépsz tovább az életben sehova.
Kérdező, 12 es vagyok és úgy értem ahogy a 14 es írja.
Hozzátenném hogy nem vagy közömbös a pasi iránt, így nem tudod szívatgatni. Tuti te húzod a rövidebbet. Minél jobban teszed veszed neki magad, annál jobban nem fog téged akarni, és beégsz a viselkedéseddel. Ne csináld. Inkább legyél fapofa. Kedves, de hűvös, távolságtartó, tárgyilagos. Hagyd a francba ezt a pasit.
Ha ezt megcsinálod, akkor teljesen lejáratod magad.
A többi munkatársad is ismeri a stílusod, a ruhákat, amiket viselsz.
Mindenki rajtad fog röhögni.
És nem, annyira nem vagy jó nő, akkor rég kapcsolatban lennél és nem egy kolléga nyomulásától törnél össze lelkileg.
...de így, hogy csak közbe-közbe szólsz egy-egy kérdésnél, meg kérdezel, meg válaszolsz, persze gondosan ügyelve, hogy sejtelmes legyen, ki vagy, kinek szól...mitől tartasz? Nincs mitől. Miért nem írsz közvetlenül? Persze,
csak kérdezem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!