Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyre lehet-e hozni egyáltalán egy ilyen rettenetes hibát?
Figyelj, ha neked nem kell a pasi, akkor? Mi a kérdés?
Nem rontottál el semmit mert nem mentek még szét (remélem nem fognak)
a pasi biztos azért smárolt le mert részeg volt, mert akkor már más alkalomkor is megtehette volna józanon . szeirntem.
nyugodj meg, egy kicsit bakiztál, de ettől nem lesz semmi baj, az már más lenne ha lefeküdtetek volna.
A pasi nem hiszem, hogy miattad otthagyná tesódat!
Semmi gond :) majd írj ha valahogy kiderült ez a baki.
puszi
Beszélj a férjével, hogy mit mondott el, vagy emlékszik-e egyeltalán. Nem lenne jó, ha 2 különböző verziót hallana.
Szerintem a legjobb dolog az őszinteség. Jártam hasonló helyzetbe, egy buliba többet ittam, és smároltam egy másik sráccal. Másnap a barátom elé álltam, és bevallottam mindent. Megbocsátott, de csak azért, mert őszinte voltam. MOndta, hogy ha mástól tudta volna meg, azonnal kidobott volna.
A legjobb megoldás az őszinteség, pillanatnyilag nehezebb, de hosszútávon jobb. Én mindenképp ezt tanácsolnám. Utána meg teperjetek mindketten, hogy megbocsásson, és szerintem költözz le a földszintre anyukádékhoz. Kérd az ő segítségüket is.
Remélem, hogy minden rendben lesz. Drukkolok Neked/Nektek!
Én vagyok az egyetlen hím nemű, aki részegen nem akar minden lyukat betömni? Komolyan mondom ez már szánalmas.
Nem téged akarlak szekálni, de ennyi erővel, ha te nem vagy, akkor lekapott volna mást. Ha meg legközelebb iszik megint megteszi, mert kutyából ugyebár... na mindegy.
szerintem ne mondjátok el. :S
a tesód biztos megharagudna, és a bizalma a férje felé, és feléd meginogna, nem biztos h tudna újra bízni bennetek. És babát is vár :S
Szerintem sem ér meg annyit az egész, hogy megtudja. Pont azért, mert nem jelent semmit. Minek bajt okozni fölöslegesen..
De ismerem az ellenérveid. Egyrészt nem vagy erre képes, másrészt félsz, hogy mástól tudja meg. De ennyire hülyék a barátaitok, hogy szerinted belebarmolnnak a magánéletetekbe? Ők is látták, hogy atomrészegek voltatok..
Az hogy nem vagy erre képes, azon is múlik, hogy te hogyan rendezed magadban. Ha tudomásul veszed, hogy nem érné meg elmondani, és hogy egy tudatmódosult állapotban elkövetett hülye hiba volt, lhet, hogy előbbutóbb belátod te is, és megnyugszol.
Persze én megértelek, én is félnék a helyedben, hogy kiderül.
Különben becsülendő ez a bűnbánat ahhoz képest, hogy egyesek milyen könnyedén tudnak venni ennél sokkal nagyobb hibákat.. Ha te is feleennyi lelkiismerettel sem rendelkeznél, mondhatnád azt is, hogy "lesmárolt ez a részg f@sz, tehetek én róla?" Na nem mintha ez lenne a helyes hozzáállás, csak arra utaltam, hogy szerintem beléd még így is sokkal több erkölcsi érzék szorult, mint sok más embertársadba. Részeg meg ki nem volt.. (Az meg egyénfüggő, hogy kiből mit hoz ki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!