Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennel ha volna egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennel ha volna egy ingyenelo eletmuvesz de tisztesseges szerelmed s mindenki ellenezne a kapcsolatot mert nincs rendes allasa stb de szerelmes lennel bele?

Figyelt kérdés
2020. szept. 17. 12:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

10.

Viszont a Fidesz gyáva is, mikor népszavazásig eljutna egy dolog, akkor gyorsan meglépik, mielőtt politikai zakó lenne belőle. Lásd vasárnapi zárvatartás-ellenzés esete, ott is gyorsan megszüntették, mikor az ellenzék összeszedte a népszavazáshoz szükséges aláírást.

Szerintem is hülyeség amúgy, de mivel Magyarországnak nincs jövője, így lehet hogy jobban megérné még most egy picivel jobban élni, mivel a jövő nagyon-nagyon zord lesz. Az első nagy érvágás a nyugdíjrendszer összeomlása lehet - amennyiben megússzuk a gazdasági válságot, ami nem valószínű. De a nyugdíjrendszer mindenképpen összeomlik.

2020. szept. 17. 12:47
 12/26 anonim ***** válasza:
80%
20-25 évesen sikerült rájönnöm, hogy nem a szerelem a legfontosabb dolog a világon. Rengeteg ember képtelen felnőni és még idősebb korban is ezt tartja legfontosabb erőnek az univerzumban. De a szerelem elmúlik, te meg ott maradsz jó néhány elszúrt, elb@szott évvel a hátad mögött az életedből. Rá kéne jönni erre.
2020. szept. 17. 12:49
 13/26 anonim ***** válasza:
74%
Az ilyen égben lebegő életművészek nagyon izgalmasak, mert mások, mint az átlag, de a hatalmas szerelem általában addig tart, amíg a másik rá nem jön hogy valakinek a földön kell járnia, mert lakni, enni, élni valahogy kellene, amihez pénz szükséges. A legszebb szerelmet is tönkreteszi a nyomor és az abból eredő viták.
2020. szept. 17. 13:06
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen kapcsolatom. Eszméletlen intelligens pasi volt, több nyelven beszélt, és ami érdekelte, abban lexikális volt a tudása. Viszont a gyakorlati életben teljesen alkalmatlan volt bármire. Volt egy minimálbéres melója, amit utált, de mellette elég sok szabadideje maradt a kutatásaira, hobbijaira, amikből egy fillért nem keresett, saját örömére tette. Ami nem lett volna gond, ha gazdag közegből származik, de ő sokszor szabályosan éhezett és a közművek is folyton le voltak kapcsolva nála.

Amúgy mindenki szerette, jóindulatú volt, csak nem ebbe a világba való. Meg is mondta, hogy az ő lelke a 200 évvel ezelőtti indián szabad törzsek között maradt, rossz századba született.

Egy idő után rettentő idegesítő tudott lenni, amikor pl. egy banki ügyintézést nem lehetett rábízni. Mint egy gyerek, akit folyton pesztrálni kell.

2020. szept. 17. 13:14
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ingyenélő, életművész és tisztességes egy mondatban? Ez új :D

Én nem tudok parazitákat szeretni, de a te életed, azt csinálsz vele, amit akarsz.

2020. szept. 17. 13:23
 16/26 Kései Sirató ***** válasza:
Ha brutál gazdag lennék, simán eltartanám.
2020. szept. 17. 13:23
 17/26 Girlll3 ***** válasza:
27%
Lehet nincs ki segítse... mai világban már egy átlagos irodai munkából sem élsz meg, oedig tisztességes munka.
2020. szept. 17. 15:24
 18/26 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem tudom, én nem lennék együtt egy semmirekellő emberrel sokáig, ki nem állhatom a céltalan léhűtősködést, barátaim közül se ilyen egyik sem.

Szerintem sokat számít az, hogy milyen emberekkel vesszük körül magunkat, és én ilyenekkel nem szeretnék lógni, mert nem ilyen életet akarok magamnak.

2020. szept. 17. 15:32
 19/26 A kérdező kommentje:

Jogosak az aggodalmak lehet igaza is lesz azoknak akik negativan irtak, senki se latja a jovot de nem egeszen errol van szo amit paran irtak. Hanem hogy nincs komoly vegzettsege nem ir doktorit meg diplomaja sincs stb. Nem lesz se orvos se gyarigazgato meg osztalyvezeto se. De messze nem arrol vam szo hogy en tartanam el. Van penze, igaz nem sok. A jeg hatan megelo tipus, nem parazita. De rendes allasa sincs nemhogy osztalyvezeton lenne. Van erettsegije szoval muveletlennek nem neveznem, de se angol nyelvizsga se semmi. De egyszem szakmaja van azonban nem abban dolgozik. Aki a tisztessegrol ir annak talan még igaza is van mert igaz nem lop csal hazudik. De pl. elvallalja egy lakas kifesteset ismerosenek - penzért s akkor ebbol van valamennyi penze. De ugye szo sincs adozasrol vagyis ez koltsegvetesi csalas.

Nem visz etterembe, mert annyi penze nincs, de meghivott vacsorazni kulonos modon: nem titkolta hogy kozeli szavatossagu termekekbol maga sutotte. 50%-os cimke volt a huson uborkan kenyeren szinte mindenen. De elvileg ezek nem romlott etelek. Es el se akartam hinni, mennyibe kerult az a vacsora. Meg meselte hogy pl. Csinalt olyant, tescoban meglatott egy csorlot, szerinte olcson, vett kettot s honapokkal kesobb eladta par ezer forintal tobbert. Vegulis ez se legalis, de nem is lopas s nem is azt jelenti hogy nekem kell eltartani.

2020. szept. 17. 15:57
 20/26 anonim ***** válasza:
És te szeretnél így élni? Napról-napra és nem tudni, lesz-e mit enni? Vagy majd te megteremted és ő meg továbbra is élheti a bohém életét, ahol semmiért nem vállal felelősséget?
2020. szept. 17. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!