Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabb Péntek este egyedül otthon. :\ ti hogy birjátok?
Én nem birom...
Egyszer öngyilkosági kisérletet tettem 1 ilyen este de sajna nem jött össze. :(
én rosszul. szívesen elmennék moziba és utána egy jó kis séta a városban, csak hát nincs kivel :( úgyhogy marad a gépezés meg a filmnézés. este vámpírnaplók :) az jó lesz, bár már láttam az egész évadot. hihetetlen de én is várom már az iskolát, egy fokkal jobb lesz.
22f
En jol birom az egyedulletet, sajnos a barati tarsasagomban most mindenki 18 ev korul van es mind elvannak foglalva valamivel... akinek meg baratnoje van azok inkabb kettesben vannak. Nekem marad az itthonules ujabban mar MSNen sem beszelgetek nagyon sokat, nemreg meg volt egy lany akit a legjobb baratomnak tartottam meg o is ugy beszelt velem meg mondta is h annak tart engem is, azutan lett egy baratja es mindenkit magasrol lesz.r... ezek a baratok. Marad az itthonules es valami jo film.
17/F
jayjay... köszönöm, azon még lehet jobban unatkoznék, mint most így! :D
Én is várom a sulit! Kellemetlen... ilyet még sosem mondtam! De mivel környezetváltás, ezért remélhetőleg megismerek néhány jó arcot, akikkel lehet közösen otthon ülni péntek este! :D
Szarul, holnap is egyedül leszek, pedig úgy kimozdultam volna, de mindenki nyaral. Én meg természetesen nem, mert szüleim nem érnek rá.
16/L
itt lehet dumálni kellemes idegenekkel ha épp ugy adódik :D
amugy jó látni h más is ugy van mint én, én is oda jutottam h várom a sulit :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!