Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tetszik egy lány, és azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszik egy lány, és azt hiszitek, ti nem tetszetek neki, akkor nem írtok neki msn-en? Lent a többi! Kérlek, sürgős! 17/L

Figyelt kérdés
Tetszettem neki,mindenki ezt mondja..De hülye voltam,és nem küldtem rendesen vissza a jeleket,és lehet néhány dolgomat visszautasításnak vett..Nem írt msn-en,de én nem hagytam..Írtam neki én..Elhívott egy filmre(többen voltunk). Azóta 1-2x fent volt,de akkor sem írt msn-en...Többet én már nem írok rá...Összefutottam vele városban,barátnőm azt mondta hogy messziről sokat nézett..Mégsem ír...Szerintetek??
2010. aug. 6. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Te vagy a fiú nem? Neked kell ráírnod, nem neki rád.
2010. aug. 6. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
odaírta hogy 17/L --> 17 éves lány
2010. aug. 6. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja, sorry, azt nem láttam. Akkor hagyd a francba, majd kezdeményez, ne akard te játszani a fiút a kapcsolatban, majd ő ír, ha akar valamit, csak nem olyan töketlen,hogy nem mer.
2010. aug. 6. 18:37
 4/8 anonim ***** válasza:
De, irok neki egy darabig, de ha ő sose hoz fel témát, és alig ir, vagy csak tőmondatokba, akkor egy idő után hanyagolom, ebből jön le az, h nem tetszem neki. 17F
2010. aug. 6. 18:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát..Velem lehetne beszélgetni,Ő nem nyitott..1-2 szavakkal válaszol..:/ Nem nyílik meg:/
2010. aug. 6. 18:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a lánynak(neked) is kell kezdeményezni az msn-es beszélgetést, főleg ha attál rá +okot, hogy azt gondolja neked ő csak közömbös, holott nem
2010. aug. 6. 18:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Én már 2-3x ráírtam...Meséltem neki,sokat kérdezgettem..De akkor se akart nagyon megnyílni...
2010. aug. 6. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdekled eléggé. tipikus esete a 'Nem kellesz eléggé' filmnek. Nézd meg ezt a filmet, mert az a tanulsága h egy fiú minden követ megmozgat ha akar tőled vmit. ha te úgy érzed h nem érdekled eléggé, akkor az úgy is van. nincs kivétel.

saját tapasztalatból is mondom h ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel. majd lesz egy másik fiú aki mindent megtesz h beszéljen veled. :) 18L

2010. aug. 6. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!