Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Lányok! Bejön Can Yaman a török szívtipró? jóképű?
2020. szept. 14. 17:10
11/14 anonim válasza:
Igen, jól néz ki. De nem vagyunk egy súlycsoport, valószínűleg egy hasonló pasi nem igazán venne észre engem. De azért elnézegettem, ha már így belinkelted (nem nézek tv-t, se más módon szappanoperákat, szóval fogalmam nem volt, ki ez).
12/14 anonim válasza:
Teljesen rendben van, viszont nekem nem tetszett soha a hosszú haj egy férfin.
Azért ahogy látom a legtöbb nőnek tetszik :)
13/14 anonim válasza:
Van egy màsik ilyen török színész, aki inkàbb bejön a kisugàrzàsa miatt. Hiàba jóképű, nekem ő túl komor, a màsik meg inkàbb emberi, közvetlenebb hatàst kelt, mert mosolyog, fintorog, stb. Persze nyilvàn ez a pasi is, de ezek beàllított képek. De most ezek alapjàn kellett "ítéletet" mondani. Persze ilyen pasik nem is futkosnak az utcàn Magyarorszàgon... A török pasik előnyére legyen írva, a legtöbbjük nagyon igényes, és cefetül jól néz ki (nem a celebekre gondolok, hanem az àtlagemberekre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!