Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 év korkülönbség a férfi javára tényleg egetrengető/problémás?
Mit tud egy 45 éves férfi, amit egy 30 éves nem?
Szerintem nagy a korkülönbség. Az a tapasztalatom, hogy a kor előrehaladtával egyre inkább magukba zárkóznak az emberek, miközben te még abban a korban vagy, hogy új embereket ismerj meg és új élményeket szerez. 45 éves férfival gyereket vállalni szintén problémásabb, hiszen könnyen előfordulhat nem éli meg hogy felnőtt legyen. A kor elorehaladtával nagyobb az esély az impotenciára, betegségekre, halálra. Jelenleg válogathatsz a férfiak közül, válassz olyat, akivel látsz közös jövőképet!
Párom 47, én 31. 12 éve vagyunk együtt.
20 voltam amikor össze költöztünk. Fiatal, hebrencs, türelmetlen és naiv. Ő jobb ember ismerő és karakánabb személyiség. Az úgy sok vitát szült míg beértem.
Nem a korkülönbség a probléma. Nem vagy már kislány és ő sem öreg most.
Ha a céljaitok megegyeznek, akkor nincs baj. Meg kell beszélni mindent. Pl.: ne X év múlva derüljön ki hogy egyikőtök akar, a másik meg nem akart gyereket.
Mit akarsz attól az éretlen pöcstől?
58F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!