Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? És tudtok depis zenéket?
Jaj, szegénykém!
Én is így vagyok. 5.-ben átmentem a suliba, és rögtön beleestem 1 srácba. ő az osztály bohóca. nemsokkal utána összehaverkodtam vele, és mégjobban beleszerettem. Közben a csládomban nagy gondok voltak/vannak, nehezen viseltem, mind1 az a lényeg hogy elkezdtem vagdosni magam (mai napig) és mindenki elpártolt tőlem, csak ő maradt, sokat beszélgettünk. Azt mondta, h ne csináljam, meg minden. aztán 1ik napról a másikra hanyagolt engem (máig sem tom mért) és nagyon szarul lettem tőle. irtam neki sms-t, de csak nagyon kurta, 1szavas válaszokat kaptam, amiből teljesen az jött le, hogy utál. beszéltem vele, hogy miért, de kitért a kérdés elol. lehet, hogy hiba volt, de megmondtam neki, hogy szeretem.
bocs, nem tudom leírni ez egészet, nem akarom hogy fölszakadjanak a régi sebek (nem mintha be lennének gyogyulva)
az a lényeg, hogy mindennap szenvedek miatta, tudom hogy sosem fogok vele járni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!