Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mennyi ivós nap/este...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyi ivós nap/este fér bele nektek egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ha együtt vagytok egy fiúval, aki heti többször iszik haverokkal, az beleférne nektek?
2020. szept. 13. 13:14
1 2
 11/12 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem. Egy felnőtt ember akadjon már le a haverjairól. Még tinikorban meg egyetemen elmegy, de felnőtt dolgozó embernek legyen már más prioritása mint a heti ivászat meg haverozás.
2020. szept. 13. 16:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Esküvő előtt heti kétszer járt el a férjem. Néha duzzogtam miatta de végül is én nem szeretek eljárni és mindig beláttam a végén hogy azért mert én otthonülő vagyok miért ne mehetne. Na meg zavart hogy ilynekor simán elköltötte két este a fizetését.

Amióta házasok vagyunk és elég jól élünk azóta nem szólok bele. Egyrészt marjuk egymást ha nem vezeti le a feszkót legalább heti egyszer másrészt ideje sincs annyi mint fiatalon gyerek nélkül, ha akarna se tudna eljárni. Meg hát most már az sem számít mennyit költ el

2020. szept. 13. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!