Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alábbi események alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi események alapján összejönnétek a legjobb barátnőtök exével?

Figyelt kérdés

Körülbelül másfél hete a barátom arra kért, hogy vegyük be harmadiknak a legjobb barátnőmet. Mivel engem kicsit sem vonz a hármas szex gondolata ezért visszautasítottam, aminek az lett a vége, hogy szakított velem. Amikor erről beszéltem a barátnőmmel kiderült, hogy ő erről már rég tudott. Engem hibáztatott, hogy nem mentem bele, és az is kiderült hogy ők a hátam mögött többször is lefeküdtek.

Pár napja, amikor vásárolni voltam összefutottam a barátnőm exével. Annó amikor ők még jártak, mi is több időt töltöttünk együtt a sráccal, és az lett a vége, hogy beleestem. Mivel nem akartam hátbaszúrni a barátnőmet, ezért tartottam a fiútól a távolságot és próbáltam elfojtani az érzéseimet. Ekkor is jöttem össze a f@szfej pasimmal. A barátnőmet pedig pár nap múlva dobta a srác. Akkor én végig mellette álltam, bár szerintem már akkor is kavartak a barátommal.

Amikor találkoztunk a barátnőm exével, akkor elmentünk a közeli parkba és órákon át beszélgettünk. A végén pedig megcsókolt. Elmondta, hogy miattam szakított vele, mert már nem látta értelmét, hogy járjanak, ha egyszer engem szeret...Még mindig úgyanúgy tekintek rá, de bennem van egy kis bűntudat az állítólagos barátnőm miatt...Ti a helyemben mit tennétek? Összejönnétek vele?

2020. szept. 11. 11:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Igazat meg vallva ilyen barátok mellet nem is kellenek neked ellenségek.
2020. szept. 12. 06:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az igen, azért ehhez jó nagy rinyónak kell lenni..

Ha úgy érzed hogy közted és a srác között igenis van valami, akkor ne hagyd elveszni.

De remélem semmi bosszúvágy nincs ebben. :)

2020. szept. 12. 07:52
 13/16 A kérdező kommentje:

A végén majd kiderül, hogy a legrosszabb ellenségem pedig a legjobb barátom:-)

Ha bosszúról lenne szó nem használnám ki a srácot...ehhez semmi köze a hosszúnak:-)

2020. szept. 12. 09:15
 14/16 A kérdező kommentje:
*bosszúnak
2020. szept. 12. 09:15
 15/16 Salilala ***** válasza:
100%

A legjobb barátnőd tudtod nélkül lefeküdt többször is a BARÁTODDAL!

Ehhez képest szerintem nem kéne hogy kiakadjon azon, ha te a VOLT barátjával vagy. Akivel amúgy szeretitek is egymást.

Szóval egy ILYEN "BFF" nem érdemli meg hogy ennyire odafigyelj az érzelmeire. Ő se nagyon hajtotta magát, ezt azért tegyük hozzá.

2020. szept. 12. 13:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben ?! Kilépnék ebből az egész baráti körből. Már bocsánat, de itt szinte már mindenki kikezdett a másikkal (már csak a fiú-fiú lány-lány kombó hiányzik, na meg a gruppen). Komolyra fordítva, ha te megvetetted a hármast és még téged hibáztatnak, közben az exed meg is döntötte a legjobb barátnődet a hátad mögött, akkor igazából te még mit szeretnél tőlük ? Még több szemrehányást ? Szerintem ha barátokat és kapcsolatot akarsz ami igazi is akkro ne ebbe a társaságba keresd.
2020. szept. 12. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!