Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mozgólépcsőn felfele menet szoktatok olyat csinálni, hogy ha kiszúrtok egy jó fenekű lányt akkor direkt úgy helyezkedtek, hogy mögé tudjatok besorolni?
Figyelt kérdés
Szép kerek popsim van és szeretem ha megbámulják a férfiak, igy ha tehetem nem takarom el.
19l
2020. szept. 9. 18:38
11/20 anonim válasza:
Én mindenhol szoktam csekkolni a popsikat, nem csak a mozgólépcsőn. :D
12/20 anonim válasza:
Az megvan, hogy a kérdező saját magának válaszolgat és még egyszer el is cseszte, hogy melyik account-ról mit ír?
13/20 A kérdező kommentje:
Rosszul hiszed, mivel egy valaszt se kuldtem mas accountrol, ennyire azert en se erek ra 😀
Mibol szurted le a nagy felfedezesed?
2020. szept. 10. 08:07
14/20 anonim válasza:
"aki nem vallja be hogy megnézi a popsikat az prűd, frigid és álszent."
Akinek meg nem jön le, hogy a kérdező egy farokverő kissrác, aki erre recsizik, az egy idióta :D
15/20 A kérdező kommentje:
El kell hogy keseritselek, de ezt nem en irtam.
2020. szept. 10. 09:12
16/20 anonim válasza:
14-es: az én voltem, nem a kérdező!
úgyhogy magadat buktattad le :D
17/20 A kérdező kommentje:
Koszonom!
Es te hog szoktad megnezni a popsikat, diszkreten vagy feltunoen? 😊
2020. szept. 10. 12:56
18/20 anonim válasza:
A stílusodból lehetsz max 14 éves. Nem baj, majd 1x felnősz, és ezt az oldalt is arra fogod használni, amire kell, nem pedig arra, hogy gizdázzál azzal, hogy hány lúzer kisfiú nézegeti a formás kis segged egy mozgólépcsőn. 😁
19/20 A kérdező kommentje:
Nemtudom az miert baj h szeretem ha a fiúk megneznek vagy netan hallom h osszesugnak mogottem...
2020. szept. 11. 10:05
20/20 anonim válasza:
Tinifiúként ez elég gáz részedről, ha meg 20-on éves homi vagy, akkor még gázabb :D Tuti nem vagy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!