Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyedülállók többsége miért irigykedik a házasokra?
Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 14:35
1/10 anonim válasza:
Házas vagyok. Ismerek egyedül állót, nem egyet nem kettőt. Nem vettem rajtuk észre írígységet.
2/10 anonim válasza:
Egyedülállót. Bocs a telefon ketté szedte..
3/10 anonim válasza:
Miben látod megnyilvánulni ezt?
4/10 anonim válasza:
Voltam házas. Én nem irigykedem. F50.
5/10 anonim válasza:
lol, senki nem irigyel titeket :D
6/10 anonim válasza:
Szerintem te elnéztél valamit az nem irigykedés, hanem gúny :D Nem ismerek olyan embert, aki irigy lenne a házas emberekre az ismertségi körömben sőt , mint írtam nem irigyek az emberek, hanem sajnálják szegényt, hogy ez is elcseszte az életét egy házasodással :D
8/10 anonim válasza:
Elég sok elvált embert ismerek, mondjuk igaz a nőket ismerem nem a férjüket, akiktől elváltak. Meg már egyik haverom is elvált, ezért mondjuk, mindig, ha megházasodik valaki, hogy ez is elcseszte az életét. Mondjuk én nem fogok házasodni, mert nekem az semmit nem jelent ígyis van párom, aki szintén nem igényli ezt a sok baromságot/felesleges köröket, pénz kidobást, mert ha megnézzük egy esküvő ablakon kidobott pénz kategória, de ez más téma ebbe nem megyek bele.
9/10 anonim válasza:
Nem írigykedünk,viszont fordítva elég sokan lenéznek,mert azt hiszik,hogy mert férjük,gyerekük van különbek.Meg megy a sápítozás,hogy én ellatom a gyereket,mosok,főzök,stb...mintha olyan nagy dolog lenne.Szerintem az ilyenek mind azt gondolták,hogy úgy van mint a filmekben,csupa móka,kacagás a házasság.De van sok normális házas ismerősöm is.Mondjuk én férjhez akarok menni,gyereket is akarok,de nem mindenáron.
10/10 anonim válasza:
Irigykedik a Veszett Pulikutya. Én csak azt nézem, mikor lesz válás, és az is olyan örömteli lesz-e, mint az esküvő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!