Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a kapcsolatod a pároddal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a kapcsolatod a pároddal?

Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 00:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó.

Vannak nézet eltérések, de nem zavarnak, mert akár milyen nehezen is de azért beszélünk róla.

Én nagyon boldog vagyok vele. Később azt tervezzük, hogy össze költözünk. Most még úgy van, hogy hétvégente találkozunk.

Van mikor jobban hiányzik, van mikor kevésbé.

3 éve vagyunk együtt. Tudom nem sok idő, de én úgy vagyok vele, hogy nem is kevés. Mondjuk olyan eleje/közepe idő. :D

Én még mindig szerelmesnek érzem magam, és azon vagyok/vagyunk, hogy ez megmaradjon.

2020. szept. 6. 00:14
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Számíthatunk egymásra.

Vannak dolgok amiket nem tudunk megadni egymásnak, de igyekszünk más egyébbel pótolni a hiányosságainkat.

2020. szept. 6. 00:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Épp kimásztunk egy hullámvölgyből, most olyan vagyok, mint egy szerelmes kiskamasz. 20 év házasság után ez azt hiszem, kifejezetten jó. 😊 Viszont ami a legjobb, hogy amikor bármi miatt mélyebben vagyunk kicsit egymással, akkor mindketten egyszerre kapunk észbe és ugyanannyit teszünk azért, hogy visszahozzuk a kezdeti szerelmet.
2020. szept. 6. 01:13
 4/7 anonim ***** válasza:
46%

💩

💩💩

2020. szept. 6. 08:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Pont most vagyunk túl a második szakításon, kicsit még zilált a dolog, de sikerült nagyon megnyílnunk a másiknak és a múltunkról meséltünk egymásnak, remélem, ezután már csak nyugis, kiegyensúlyozott idők jönnek, mert bármennyire is nehezemre esik beismerni, nem tudok nélküle élni.
2020. szept. 6. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:
37%
Én csak válaszoltam és lepontoztok. Így legyen őszinte az ember. 😅 hát akkor azt mondom ennél tökéletesebb nem is lehetne😻
2020. szept. 6. 12:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem pontozott le senki, nyugi, majd visszapontozlak.
2020. szept. 6. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!