Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kéne "bátyáskodnom"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kéne "bátyáskodnom" fölöttük ugye? Hiszen felnőtt nők!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van 4 lány barátom (és ezalatt nem haverságot, hanem tényleges, mély barátságot értek!), akik fölött úgy érzem túlságosan is bátyáskodom. Kisgimis (6. osztály) korunk óta barátok vagyunk (most 22 évesek). Akármikor pasiznak, vagy állnak elő új pasival, elég gyökér tudok lenni. Mentségemre szóljon, akiket hoznak még gyökerebbek és ez váltja ki belőlem. Komolyan mondom, olyan csávókat tudnak maguk mellé venni, hogy sokszor azt érzem, velem akarnak kibaszni csak. Ezek alatt az évek alatt egy lány talált magának rendes barátot (akivel azóta is együtt van, 'hál Istennek!), és egy másik, akik viszont szakítottak. Ezzel a két sráccal az elejétől kezdve rendes vagyok, hiszen intelligens, kedves és tényleg jó gyerekek voltak. Lényeg a lényeg, az összes többivel elég gyökér tudok lenni. Ami persze nem tetszik a lányoknak. Folyton mondom nekik, hogy dobják az ilyen emberek, meg hogy mennyire ellenemre van, hogy ilyenek mellett vannak. És sajnos az elég agresszív tudok lenni (amit leszögeznék, hogy borzasztóan utálom ezt a tulajdonságom). Voltak elég húzós esetek is: pl a csávók legalját már az elején elzavarom (mittomén akiről tudom hogy csalja a barátnőit, drogozik vagy ilyenek), hozzáteszem hogy nem vagyok egy kis darab csávó. Egy srácot már el is vertem (itt pedig azt tenném hozzá, hogy ezt nem bánom!!!!) ugyanis pofon vágta az egyiket, aminek a nyoma meg is maradt rajta. A lányok nagyon tudnak ellenem szövetkezni, amit egyébként megértek. Semmi közöm nem kéne legyen ezekhez és már ezerszer megfogadtam, hogy nem szólok bele, ellenben nem tudom megállni. Idővel ez egyre rosszabb lesz. Mert a végén mindig én vagyok az aki vigasztal, könnyeket mos és aki végig hallgatja őket (amit megjegyeznék, hogy elég szar érzés így látni őket plusz ott van a dolog, hogy megmondanád ilyenkor nekik; hogy hát én megmondtam, de mégsem teheted). Azt pedig nem tudom megtenni, hogy nem állok mellettük. Sose gondoltam volna, hogy én ide kiírok majd valamit, de neeeeem tudom, hogy mit csináljak velük. Hogy lehetnek ilyen felelőtlen, gyerekes, hiszékeny teremtmények ezek..... Tanácsot kérek Tőletek, mit tennétek Ti?
2020. szept. 4. 00:09
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Kettőn áll a vásár. Te annyira tudsz beleszólni, amennyire ők hagyják.

Szerintem egy kicsit túl tolod.

2020. szept. 4. 05:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem kellene és túltolod. Szabad akaratuk van és cselekvőképesek, úgy élhetik az életüket ahogy akarják és akivel akarják. Nem tartoznak neked vagy másnak elszámolással.

A másik, hogy érthető, és jó is és félted őket, de ennek a megnyilvánulási formája az, ami nem megfelelő. Most még ők is fiatalok, mint te, így elviselik a cseszegetéseid, de ahogy idősödnek majd a 'törődéseddel' el fogod taszítani őket magadtól, mert hosszútávon a társa felé irányuló negatív beszólásokat senki sem bírja elviselni. Le fognak pattanni rólad.

2020. szept. 4. 07:28
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Eleve minek baratkozol csajokkal. Dugni kell oket.
2020. szept. 4. 09:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod elveszíteni a barátságukat, akkor sürgősen hagyd abba ezt a viselkedést, még akkor is elfogadhatatlan lenne, ha tényleg a bátyjuk lennél. Tiszteld meg őket azzal, hogy döntés- és cselekvőképes felnőtteknek tartod őket. Vannak emberek, akik csak a saját hibáikból tanulnak, hibázni és tanulni pedig a jellemfejlődés egy baromi fontos szakasza, szóval ne vedd ezt el tőlük.
2020. szept. 4. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!