Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek gáz?
Mosolyogj vadul, de semmi több.
Aztán az is lehet, hogy egy fél órás randi után, már nem fog tetszeni,így nagyon nem éri meg ribizlit csinálni magadból.
Lassan járj, tovább élsz.
Figyelj, ha nem kérdezed meg, 3x annyi ideig fogod bánni, mintha megkérdezted volna. Független attól, hogy lett-e belőle valami vagy sem.
Tapasztalatból mondom, most iszom a levét. 18F
1-es, már komolyan azért is ribizli egy nő ha ő kezdeményez és elhív valahova egy férfit?
Mondd kérlek, hogy csak viccelsz:D
Biztos örülne, hogy a "kiscsaj" ráindult pár nap után...
Értem én, hogy tini vagy, de előbb ismerd meg annyira, hogy van e értelme elhívni valahova...nem minden a béjemvés gyerek, kb ez a szitu...
biztos inponálna, ha tetszenél még el is mennék, pedig az idősebbekre bukom. (szerintem nem ez az átlag). De az, hogy ilyen egyszerű voltál elvenné a kedvem a komolykodástól, ha csak nincs benned valami kifejezetten különleges.
szerintem flörttel stb. érd el valahogy, hogy elhívjon. de ne told túl
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!