Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég Hülyeség ez nem?
14 évesen vesztettem el, most vagyok 17 és nem bántam meg, egy pillanatra sem.
szerintem nem épp hülyeség, na puszi
14 évesen? persze hogy hülyeség? mit tud egy 14 éves a szexről? széttenni a lábát, kb. ennyit.
Nem hiszem el, hogy egy 14 éves kislánynak olyan valós szexuális vágya van, hogy meg is tegye.
ha meg megteszi nem a vágy miatt teszi meg...és innentől nem kommentelném.
na puszi
11 évesen ostobaság szexelni.
Azok a kislányok teszik csak, akiknek apahiányuk, szülői törődés-hiányuk van, és anyira vágynak egy kis gyengédségre, érintésre, simogatásra, hogy bármit megtesznek érte.
Amerre élek, tiszta cigány falvakban valóságos népszokás, hogy 11-13 éves lányok szülnek. A gyereket a nagyszülők nevelik, hogy azok aztán 11 évesen szülői gyengédség híján ugyanúgy, mint annak idején az anyjuk, gyereket szüljenek - akinek majd azok a nagyszülők, akik annak idején a saját gyerekük nevelését elbaltázták, majd jó szüleik lesznek.
Tragikus, végtelenül sajnálom a kislányokat, akiknek nincs gyerekkoruk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!