Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó suna lesz Chloe Moretz-ből?
2010. aug. 5. 21:43
3/12 anonim válasza:
Ez miért érdekel téged?Milyen kérdés ez amúgy,,,jaj
5/12 anonim válasza:
szerintem most jó csaj. megbökném ha már legális korú. de lehet hogy később nem lesz jó csaj.
attól függ mit alakít majd a kick ass 2-ben...
6/12 anonim válasza:
Olyan Emma Watson-féle....amúgy ki ez?
7/12 anonim válasza:
Ő az a fajta csaj lesz, aki élőben lesz jó csaj, mert van egyfajta kisugárzása. Nem biztos, hogy kamerán át fog jönni. SZtem.
9/12 anonim válasza:
ez a bányarém fogja Elit játszani az "engedj "be című svéd horror ááámerikai rimékjében...eddigsem akartam megnéni, most sem fogom. Milyen otromba retek álla van...jujj...
Ja, kérdésre: nem, ez ronda marad
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!