Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk örülnétek ilyen ajándéknak a barátnőtöktől?
2020. szept. 1. 21:56
12/16 Dwikee01 válasza:
ha szereti a legot szerintem nincs baj
13/16 anonim válasza:
Eleve mi az hogy nem tetszene? Ha gondol rám, és próbál a kedvembe járni, nem hiszem hogy,lenne olyan ajándék, aminek ne örülnék. A szándék a fontos..Nyilván van jobb meg kevésbé jobb ajándék, de közel sem olyan sorsdöntő, hogy mit veszel neki. Én személy szerint örülnék neki. Lehet, jogy egy jó parfümnek jobban, de ugyan kit érdekel, ez csak egy plusz apróság az életben. Meg hát legozni ki nem szeret. Én igen, és ezzel szerintem sokan vannak így.
14/16 anonim válasza:
Ebben az árkategóriában egy prosztatamasszírozónak jobban örülne szerintem.
F
15/16 anonim válasza:
Nagy király, és ez egy FELNŐTT készlet, annyira bonyolult. Minden alkotni, gondolkodni szerető embernek tetszene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!