Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Az első szeretkezéshez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Az első szeretkezéshez honnan és hány évesen szereztétek be az óvszert?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 19:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én meg a haverom már kb. 12 évesen vettünk kottont a boltban.

Emlékszem, hogy bementünk, asszem' egy Heliker-be és mondta a nő, hogy nem adják oda 18 éven aluliaknak. Elkezdtünk vele beszélgetni, hogy elég szomorú, hogy az embert csak 18 éves kora után hagyják védekezni és ha addig becsúszik valami? stb stb stb és végül odaadta!

Egyébként most 21 vagyok, de pl. a múltkor is egy nagy áruházban a srác megkérdezte a vásárláskor, hogy elmúltam-e már 18 éves? kérdeztem, hogy mire fel, ő pedig azt mondta: "mert óvszert vettél, tudod" - én kinevettem, aztán távoztam!

szóval, erről ennyit :D

2010. aug. 5. 20:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Az első szexet egy szajhával éltem át 18-évesen.
2010. aug. 5. 22:50
 13/13 anonim ***** válasza:

simán vettem a boltba. ráadásul akkor még külön kellet kérni az eladótól. 16 voltam, kicsit fura fejet vágott az eladó csajszi, de ki nem szarja le. amit azután csináltunk a barátnőmmel az bőven megérte azt a kissé kínos percet. ;-)

25F

2010. aug. 6. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!