Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnél mi a helyes reakció, ha nyilvánosan megalázzák a külseje miatt?
dogoljenek meg az ilyenek...
Nekem rengeteg ilyen sztorim van.Nem volna eleg 1 nap, hogy az egeszet leirjam.
pl:
Egy zarandoklatra mentem a baratnoimmel.Kb 15-16 eves. Egy kisebb epuletben szalltunk meg egy templom mellett, ahol a szobakban 5-6 voltunk.A masik szobaban fiuk voltak, az at jott a legfiatalabb hozzank. Nalam olyan 4 evvel volt fiatalabb. Elkezdte hogy a tobbi fiu azt beszeli hogy en milyen gebe vagyok, es hogy nekik soha nem kellene ilyen ocsmany feleseg mint en :))... es O ezt teljes mertekben jova hagyta, es helyeselte, hogy a magam fajtaknak valami takarito cegnel a helyuk, meg ha olyan sovany felesege lenne mint en, kibaszna a hazbol. Na szerinted 10 ember fule hallatara, 16 evesen, ugy hogy ott voltak a szulei a foldszinte, mit tudtam volna erre reagalni??
A masik tortenet, hogy a legjobb baratnom apja, folyamatosan megalazott a munkasai elott. Csontinak nevezett el, es az egesz munkas, akik naluk dolgoztak ugy hivtak... akarhanyszor mentek a baratnomekhez, olyanokat orditottak utanam hogy " hogy kaptal a sovany pinadra nadragot??".
Az akkori legjobb baratnom folyatamatosan gebenek nevezett...
Aztan meg gunyolodtak a feher borom miatt, a magassagom miatt, az orrom miatt, a szemem miatt... MINDEN MIATT.
Na, azért ne vegyük egy kalap alá a takarítókat!
Nem mindenki tróger tripák csak azért, mert takarít!!
Ja, aztán majd pár év múlva ezek a kis alázgatós nyomorékok örülnének legjobban egy vékony, csinos barátnőnek, de mivel többnyire ők sem a matyóhímzés kategóriába tartoznak és még bunkók is, mint a föld, örülhetnek annak is, ha egy bálna jut nekik.
Érdekes amúgy, ha belegondolok, igazán jóképű, csinos, sikeres férfit még nem láttam beszólogatni, csúfolódni.
A selejtek szokása ez, mert mással nem tudják a figyelmet felkelteni. Szánalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!