Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnak a nőgyógyásznál? (részletes)
az attól függ miért mész?
általában az ujjával vizsgál,és kacsával, vagy Uh-val meg mikroszkóppal ha panaszod van.
ha foggátló miatt akkor többnyire meg se vizsgálnak.
Mert mit vizsgálna meg, mit nézne meg rajta, hogy a fogamzásgátló tabira alkalmas legyen?
Úgy szokták, hogy felírják és ha panaszaid vannak, akkor ad másik félét, de ha bevált, akkor bizonyos időközönként megnézi a májműködésed és más vizsgálatokat csinálnak.
igen vérvételből:)
nekem az első nem is vált be mert majdnem fekélyem lett úgy fájt a gyomrom. de a 2. okés lett,csak ne hagyd hogy a doki azt mondja az nem attól van...én így szívtam egy évig...abbahagytam és hopp elmúlt...
1.válaszoló
15:15-ös
Én épp a minap voltam gyógyszert feliratni először, És ha normális a nyőgyógyász akkor megvizsgál, nem csak találomra fel ír egy tablettát. Engem kacsával vizsgált meg h mintát vegyen.. de kiderült h vmi hüvelygyulladásom van és azt ki kell kezelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!